پسرم کلاس سومه ،امسال یه معلم سختگیری داره که خسته شدم من یکی که،الآن گفته نماز رو کامل باید بلد باشن سوره ی آیت الکرسی هم باید حفظ کنند،😐من خودم هنوز حفظ نیستم آیت الکرسی رو والا اونوقت چه توقعی از بچه ی ۸_۹ ساله داره ،الآن من با پسرم شروع کردیم تازه حمد رو داره حفظ میکنه اونوقت این هرروز ازشون ذرهای نماز رو میخواد،میخوام فردا برم مدرسه به معلم بگم این چه وضعشه آخه
معلمای بچه های شما هم قرآن رو آنقدر سخت میگیرن؟
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
والا معلم پسر من از اون ور بوم افتاده گفته اصلا جدول ضرب هم حفظ نکنن به مرور یاد میگیرن چه برسه به ن ...
خواهشاً گوش ندین خودتون جدول ضربو حتما بهش نشون بدین طوری که کامل حفظ بشه الان دانش آموزای پنجم و ششم چون جدول ضرب بلد نیستن نه محاسبات کسر رو یاد میگیرن نه اعشارو نه نسبت و تناسب نه درصد بیچاره شدم من بابت جدول ضرب بلد نبودنشون من معلمم😐
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام بله از ما هم خواستنسوره هارو از کلاس اول معمولا حفظ هستن امسال تشهد و سلام و ذکر سجود و رکوع رو ...
ببین عزیزم سوره ها درصورتی خواص دارن که با دل وجود معنیشو بفهمیم و درک کنیم من دوست دارم پسرم خودش راهشو پیدا کنه خودش دلش بخواد حفظ کنه تا براش شیرین باشه وقتی اجبار باشه خودبه خود بیشتر زده میشه
من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم
گفته تااخرسال باید بتونه یه نماز دورکعتی بخونهوده تا سوره هارد حفظ کنهنماز واقامه ام همینطورپسرم تو ...
ریادشون هم سنگینه امسال ولی خدایی ریاضی خیلی خوب آموزش میده به بچه ها اخلاقش هم بدنیست معلم من نمیدونم چه گیری داده به این سوره ها فقط وگرنه خودش اینجا نیست خداش هست اگر بدیش میگم خوبیش هم میگم خیلی وقت میذاره برای ریاضی بچه ها
اینجوری خوبه که توی مدرسه حفظ بشن اما این توی تکالیف مدام تکرار میکنه مثلا ذکرها تمرین وتکرار شود
از معلم خورده نگیرید هرچیزی اداره و مدیر بگه معلم باید اجرا کنه الان امسال خیلی در این مورد اداره سختگیر شده سالهای پیش اینطوری نبود هفته ای یه بار نماز جماعت کلاسی ام اجبار کرده برامون سال های قبل ما فقط سالی چند دفعه بچه ها رو میبردیم برای نماز امسال هر هفته
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
بنظر من بذار معلم کارشو کنه اونا بهتر میدونن چیکار کنن همیشه ام ب پسرت بگو هرچی خانوم گفت درسته منی ...
آخه میدونی چیه یکسری از بچه ها نماز دورکعتی بلد هستن از پارسال،یکسری بلد نیستن پسر من پارسال معلمش راجع به نماز سخت نگرفت که البته خودمون اولیا ازش خواستیم سخت نگیره امسال این معلم طبق اونایی که بلدن داره پیش میره والا بچه ضبط صوت نیست من شب نوار پرکنم صبح بفرستم مدرسه معلم گوش کنه که
دختر من که کلاس سوم بود به خاطر کرونا غیرحضوری بود بعد معلمش هر روز آیت الکرسی میزاشت اول کلاس میگفت ...
آره هیچی مثل تمرین و تکرار نمیشه
منم همیشه موقع مدرسه رفتن برای بچه هام میخوندم
حالا ملکه ذهنشون شده یکی حفظ شده کوچیکتره نصف و نیمه بلده
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
از معلم خورده نگیرید هرچیزی اداره و مدیر بگه معلم باید اجرا کنه الان امسال خیلی در این مورد اداره سخ ...
ببین آخه معلم میتونه خودش کمتر سختگیری کنه من حالا فردا میرم دوستانه باهاش حرف میزنم میگم بهش من خودم دارم به پسرم یواش یواش یاد میدم شما هر دوسه هفته یه سوره حفظی از پسرم بخواهید که بچه گیج نشه وسط اینهمه ذکر وسوره چون اگر بخوام شل بگیرم میدونم پسرم کلا از مدرسه عاصی میشه
ببین عزیزم سوره ها درصورتی خواص دارن که با دل وجود معنیشو بفهمیم و درک کنیم من دوست دارم پسرم خودش ر ...
با معلمش صحبت کنید که وقت بده به بچه ها و بیشتر با تشویق همراه باشه تا بچه ها زده نشن از موضوعات اعتقادی
آیه الکرسی رو خیلی ها حفظ نیستن اما از رو خوندنش خیلی راحته سعی کنید خودتون هر روز روزی دوبار براش از رو بخونید یک بار صبح و یک بار شب بچه ها ذهنشون خیلی بازتر از بزرگترها هست و زودتر حفظ میشن💜
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست....🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼