2777
2789
عنوان

حاجت دارابفرمایید

131 بازدید | 21 پست

سلام خوبید،امروز به نیت حاجت دلتون سوره یس میخونم ،،فقط صلوات برا ظهور امام زمانمون وصلوات برای شادی روح بابام بفرستید،ممنون  

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاهرکی  صلوات فرستاد یه گل بزاره  من برم نماز صبح بعد نماز میخونم ان شاءالله

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه و دو فکم رو هم قرار بگیره 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

برای منم به نیت گشایش گره زندگیم براونن صلوات فرستادم الهی خودتون همه به حاجت دلتون برسین شادی ...

ممممنونم

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و ...

عزیزم آروم باش ،به خدا توکل کن ،ان شاءالله، همه چی درست میشه ،حاجت روابشی گلی

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم اصلا عصبی و افسرده و دل مرده نباشه و خیلی داداش کوچیکم درسخون و پرتلاش و زرنگ و باهوش و زیرک شه و انشالله داداشم همیشه بین بچهای عادی و سالم درس بخونه و داداشم همه چی درس(مثل ریاضی و فارسی و انگلیسی و..) یاد بگیره و انشالله داداشم حداقل لیسانس دانشگاه دولتی یه رشته عالی بگیره و  شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصبیش شه و رسمی شه 😭 ..

روحشون شاد🖤

التماس دعا❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷