2777
2789
عنوان

مامانای کلاس سومی ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 52 پست
بله باید با تشویق باشه

خودتونم میتونید چندتا هدیه کوچیک بگیرید هر وقت حفظ شد بهش بدین یا این که بدین معلم بهش بده

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
درود بر شما اینطوری بچه مخالفت با معلمو یاد نمیگیره وهمیشه همسو وهم جهت با معلمه که هم به نفع خود دا ...

ممنونم 

بله من از همون کلاس اول بهشون گفتم هرچی معلم بگه همونه 

معلم علمشو داره زحمت کشیده ب این درجه رسیده پس حرف حرف معلمه 

نتیجه ش رو هم دیدم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با معلمش صحبت کنید که وقت بده به بچه ها و بیشتر با تشویق همراه باشه تا بچه ها زده نشن از موضوعات اعت ...

بله خودم فعلا هرروز دارم حمد رو باهاش تمرین میکنم الآن روی قسمت غیرمغضوب علیهم دوروزه استپ کردیم 😇

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خودتونم میتونید چندتا هدیه کوچیک بگیرید هر وقت حفظ شد بهش بدین یا این که بدین معلم بهش بده

بله باید همینکاروانجام بدم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بله خودم فعلا هرروز دارم حمد رو باهاش تمرین میکنم الآن روی قسمت غیرمغضوب علیهم دوروزه استپ کردیم 😇

خدا حفظش کنه ان شاءالله 😘

یاد میگیره نگران نباش😅

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خدا حفظش کنه ان شاءالله 😘یاد میگیره نگران نباش😅

ممنونم عزیزم ان شاالله خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه🥰

آخه میدونی چیه یکسری از بچه ها نماز دورکعتی بلد هستن از پارسال،یکسری بلد نیستن پسر من پارسال معلمش ر ...

خب عزیزم همون اشتباه پارسالو بازم دارید تکرار میکنید ک 

تا کی میخواد با خودش مشکلات هر پایه رو ببره پایه بالاتر 

الان نذارید حفظ بشه چهارم همه مثل بلبل میخونن فرزند شما دوباره بلد نیست و اعتماد بنفسش میاد پایین 

بچه ها رو دست کم نگیرید فوق العاده باهوشن 

الان شما یه آهنگ رپ بذار فردا از خوده خواننده ش برات بهتر بخونه 

خب عزیزم همون اشتباه پارسالو بازم دارید تکرار میکنید ک تا کی میخواد با خودش مشکلات هر پایه رو ببره پ ...

عزمزمه نگفتم حفظ نکنه امسال گفتم یواش یواش حفظ کنه از اول تاپیک دارم میگم الآن دارم حمد رو باهاش کار میکنم لنشاالله این تموم شد میرم سراغ اذان و اقامه حالا تا هرجا که بچه کشش داشته باشه یادش میدم درضمن برام مهم نیست بچه های دیگه مثل بلبل بخونن یا طوطی بخونن من به اندازه ی توان بچم ازش توقع دارم نه بیشتر😊