2777
2789
عنوان

مامانای کلاس سومی ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 52 پست
کلاس دوم هست ،نه اصلا سختگیر نیست ،بقول خودش من معلمم نه مچ گیر ،بچه ها عاشقشن، معلمشون آقا و فهمیده ...

پسر منم معلم پارسال محشر بود ولی امسال نه ،با اینکه از حق نگذریم آموزش ریاضی عالیه ولی کلا خیلی انتظارش از بچه ها زیاده

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو باید تو کلاس تمرین کنن و به مرور یاد بگیرن. من خودم آیت‌الکرسی رو کلاس سوم حفظ کردم و اینجوری بود که یه مدت هر روز اول صبح تو کلاس دسته‌جمعی می‌خوندیمش و در واقع اون روز رو با آیت‌الکرسی شروع می‌کردیم. در اثر تکرار بعد یه مدت همه‌مون حفظش کرده بودیم. 

نه هر روز روخوانی قرآن رو باهاشون کار می‌کنه ولی تا الان اسمی از نماز و حفظ سوره نیاورده اگه بگه هم ...

منم والا سخت نمیگیرم ولی پسرم امشب گفت مامان معلم گفته فردا نمیدونم ذکر چی ازتون میپرسم باید بلد باشید بچه مضطرب بود منم بهش گفتم نگران نباش فردا خودم میام با معلم حرف میزنم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پسر من کلاس اولیه معلمش مذهبی هست ولی گفته طبق بخشنامه آموزش پرورش که باید سه تا سوره حفظ کنن اما لا ...

بله میتونن چشم پوشی کنن ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنن هرچی راجع به یادگیری قرآن سختگیری کنن بنده ی برگزیده ی خدا میشن درصورتی که نتیجه ی عکس داره واسه بچه ها

یکی از نزدیکان منم معلمه سومه پسرونست 

الان ازش پرسیدم گفت بله باید نماز و ایت الکرسی رو کامل یاد بگیرن 

معلمی هم هست که شاگردا عاشقشن 

نگران نباشید این روتین برنامه سومه و سخت گیریه معلم نیست 

بهتره پدر مادرا حمد و این موارد ساده رو در حد اشنایی سنین پایین تر اموزش بدن به بچه ها 

فکر کنم بهتره چیزی به معلم نگید چون این برنامه ایه که طبق برنامه اموزش پرورش باید انجام بدن 

منم والا سخت نمیگیرم ولی پسرم امشب گفت مامان معلم گفته فردا نمیدونم ذکر چی ازتون میپرسم باید بلد باش ...

آفرین خوب می‌کنی 

به معلمش بگو درس هدیه و قرآن خودش به اندازه کافی برا بچه ۹ ساله سخت هست دیگه نیاز نیس خارج از کتاب ذکر و دعا یادشون بدی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دخترمنم غیردولتیه ولی دقیقابااجباروترس ازنمره وفلان دارن مجبورشون میکنن حفظ کنن

اصلا برای من نمره ذره ای اهمیت نداره ولی اینکه بخواد سرکلاس پسرم رو دعوا کنه بخاطر این موضوع توی کتم نمیره

خب زیاد سخت نگیر تازه تا چهارم بزار راحت باشه از پنجم بزار قوی و محکم پیش بره

من سخت نمیگیرم معلمش سختگیره

سلام بله از ما هم خواستن

سوره هارو از کلاس اول معمولا حفظ هستن

امسال تشهد و سلام و ذکر سجود و رکوع رو یاد میگیرند

آیه الکرسی خیلی خوبه و خیلی خواص داره سعی کنید آموزش بدید به بچه ها برای خودشون هم خوبه و فقط با تمرین و تکرار فراوان میشه حفظ کرد از معلمش بخواهید یکمی بیشتر وقت بده واقعا یه شبه نمیشه حفظ کرد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
والا معلم پسر من از اون ور بوم افتاده گفته اصلا جدول ضرب هم حفظ نکنن به مرور یاد میگیرن چه برسه به ن ...

وای نه اصلا گولشو نخورید حسابی باید حفظ بشن عین طوطی کل درسهاشون میشه ضرب دیگه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

گفته تااخرسال باید بتونه یه نماز دورکعتی بخونه

وده تا سوره هارد حفظ کنه

نماز واقامه ام همینطور

پسرم تو خونه بامن نماز میخونه

البته بلند میخونم تا ملکه ذهنش بشه.

من درگیر درس ریاضیشم 

حس میکنم چیزی یاد نمیگیره

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
والا معلم پسر من از اون ور بوم افتاده گفته اصلا جدول ضرب هم حفظ نکنن به مرور یاد میگیرن چه برسه به ن ...

عجب،من خودم ریاضی و درسای دیگه رو موافقم سخت کار کنه چون پایه قوی میشه ولی آخه پسر وقتی ۱۵ سالگی نماز بهش واجبه چرا باید نه سالگی یاد بگیره؟؟؟

سلام بله از ما هم خواستنسوره هارو از کلاس اول معمولا حفظ هستن امسال تشهد و سلام و ذکر سجود و رکوع رو ...

خواستم خواص آیه الکرسی رو بذارم دیدم خیلی خیلی زیاده🥰

خواص و اعجاز خواندن آیت الکرسی - تسنیم

https://www.google.com/amp/s/www.tasnimnews.com/fa/news/1395/07/08/1199844/%25D8%25AE%25D9%2588%25D8%25A7%25D8%25B5-%25D9%2588-%25D8%25A7%25D8%25B9%25D8%25AC%25D8%25A7%25D8%25B2-%25D8%25AE%25D9%2588%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2586-%25D8%25A2%25DB%258C%25D8%25AA-%25D8%25A7%25D9%2584%25DA%25A9%25D8%25B1%25D8%25B3%25DB%258C/amp?espv=1

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼