2777
2789
عنوان

تشنج شدید

117 بازدید | 16 پست

توروخدادعاتون می‌کنم  اگه کسی میدونه تجربه مشابه داشته بگه

نامزدم تازه گل ترامادول ترک کرده بعد سه شب پشت هم تشنج کرد دیشب یکساعت طول کشید 

امشب مهمونی بودیم من تو اتاق بودم یهو اومد در زد با تعجب نگاهم کرد یهو قفل شد دستمو محکم گرفته بود همش میگف سرم درد میکنه  چه اتفاقی داره براش میوفته؟؟؟

تشنج یعنی دوباره داره مصرف میکنه

چون دوز رو میاره پایین یه دفعه میبره بالا بدنش تحمل نمیکنه تشنج میکنه

جونتو بردار فرار کن

ترک نخواهد کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج یعنی دوباره داره مصرف میکنهچون دوز رو میاره پایین یه دفعه میبره بالا بدنش تحمل نمیکنه تشنج میکن ...

اخه دیشب بیمارستان بود امروز گفت اگه خواستم کاری کنم با چوب بزنینم یا کلا حرفایی میزد که انگار خسته شده یعنی آنقدر مهمه که از جونش بگذره ؟

اخه دیشب بیمارستان بود امروز گفت اگه خواستم کاری کنم با چوب بزنینم یا کلا حرفایی میزد که انگار خسته ...

بیا، دیدی؟ عقلش سر جاش نیست، چرا؟ چون مصرف داره

بحث مهم بودنش نیست

نمیتونه ازش بگذره

دلش میخواد 

ولی توان زندگی بدونش رو نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیا، دیدی؟ عقلش سر جاش نیست، چرا؟ چون مصرف دارهبحث مهم بودنش نیستنمیتونه ازش بگذرهدلش میخواد ولی توا ...

اخه چیکار باید کرد؟ میخوام زور اخرمو بزنم خیلی حالاتش وحشتناکه عین ادمای جن زده شده یهو قفل میکنه یا اوندفعه بدنشو 360درجه چرخوند یهو زل زد به دیوار 

ده ساله باهاشم جونم داره میره اینحوری میبینمش

نمی‌دونم آخه چه کاریه میکنن 

شوهرم دیشب تا حالا نیومده خونه یه به اصطلاح فامیل مشروب تعارف کرده خورده حالش بد شده رفته اورژانس .... منظورم اینه همه چیز است میکنن بعدا هم درگیرش میشن

اخه چیکار باید کرد؟ میخوام زور اخرمو بزنم خیلی حالاتش وحشتناکه عین ادمای جن زده شده یهو قفل میکنه یا ...

توروخدا فقط به خودت و جوونیت رحم کن😑به پای کسی که نمی‌خواد درست شده زندگیت و خراب نکن

بهش بگو برو ترک کن وقتی کامل خوب شدی برگرد

نمی‌دونم آخه چه کاریه میکنن شوهرم دیشب تا حالا نیومده خونه یه به اصطلاح فامیل مشروب تعارف کرده خورده ...

خدا لعنت کنه باعث بان ی این چیزارو داره جلوم پر پر میشه هیچ کاری ازم برنمیاد