2777
2789
عنوان

عکس پوستم ببینید چیکار کنم صاف بشه

347 بازدید | 26 پست

خیلی جوش زدم هنوزم میزنم ولی برای دوران بلوغ ام جاش مونده با روتین پوستی دکتر هم خوب نمیشه از لیزر هم میترسم کرم چیزی نیست مثل قبل صاف و شفاف بشه کرم ساختنی ک دکتر پوست میده کسی امتحان کرده؟

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

لایکم کن ظهر میام میگم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روبالشی رو عوض کن 

صابون زردچوبه بزن

قندوشکر و شیرینی ممنوع 

چربی و غذاهای سرخ کردنی هم ممنوع 

اگه هم قرص مصرف میکنی بخاطر قرص باشه احتمالا

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

جاش لگ شده یا سوراخ ؟ اگ لک هست من راهشو میدونم الحمدالله خودم انجام دادم

اسمشو نمیدونم منافذ هست سوراخ هم یکم هست ولی بیشتر نمیدونم لک یا جای جوش 

روبالشی رو عوض کن صابون زردچوبه بزنقندوشکر و شیرینی ممنوع چربی و غذاهای سرخ کردنی هم ممنوع اگه هم قر ...

مشکل هورمونی دارم جوش ام بخاطر همون الان جاش نمیمونه قدیما بس ک دستکاری اش کردم جاش مونده صابون زردچوبه خوبه؟ چون پوست صورتم اگزمایی هست میترسم بدتر بشه از ژل شستشو استفاده میکنم

اسمشو نمیدونم منافذ هست سوراخ هم یکم هست ولی بیشتر نمیدونم لک یا جای جوش

برای لک و جای جوش مزونید لینگ من انجام دادم الحمدالله خیلی بهتر شده تازه من دو جلسه رفتم فعلا چون پول نداشتم اگ بیشترم بری خیلی بهتره 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
ببخشید اسیمیشه دعا کنین برام اتفاق بدی واسه خودم و خانوادم نیوفته🥲❤️

ان شالله در پناه خدا باشین همیشه دلتون خوش باشه تنتون سالم از مشکلات بدور باشین💚

فکر کنم پماد زینک اکساید خوب باشه من دکتر برای جای ابله مرغون داده بهم

واقعا ی بار زدم دیگه حوصله نداشتم خیلی سفید میشه ی لایه نازک بزنم اوکی هست؟ منم وسط دو ابروم جای ابله هست گود کاش اونم بره