2777
2789

لایک کنید یا کامنت بزارید 🥰

دعا که کردم لایک میکنم🥰

هرکس دوست داشت  خوشحال میشم برای مشکل منم دعا کنه 🙏🤲

انشاالله حاجت روایی هممون🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله حاجت روا باشی عزیزم 

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 

و مردم فلسطین و یمن 

حفظ تمامیت ارضی ایران 

و سبز شدن دامن همه منتظرا دعاکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

مامان بابام آشتی کنن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برای من دعا کن که نویسنده بشم💖💖💖💛💛🖤🖤

حاجت روا و مشکلاتون حل بشه💞💞💞

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

عزیز لطفا دعا کن بتونیم بریم سریع پیش شوهرم

دعا کن تا قبل مدرسه ها بریم پیشش

من پول ندارم فرم بخرم برای مدرسه بچه هاپول ندارم بکمک ب مدرسه کنم

بیزحمت دعا کن جور بشه بریم پیشش

اگه بازم دعا میکنی بیزحمت دعا کن فردا کدش باز بشه بتونه شیفت بگیره پیک موتوریه. براش گزارش زدن ک بسته دیر اورده، کدشو بستن نمیتوته سفارش بگیره

دعا کن خدا ی کاری براش جور کنه موهاش سفیده بخدا . 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد