هیچ فرقی نکرده مشاور هم رفتیم هزاران بار هم دعوایمان شده درست بشو نیس شوهر من سوپرمن خواهرشه
اينم همينطوريه تو فك كن من يه بار به جاي اينكه بگم معصومه خانوم گفتم معصومه واي نميدوني چ داستاني راه انداخت اما من محل نميدم هفته اي يه بار ميرم از مادرشوهرم يه سر ميزنم و تمام تحويل نگير
واقعا سخته یعنی باورتون نمیشه یه مسافرت دوتایی باهم نمیریم هرجا بریم مامانش باهامون هست خیلی ناراحتم ...
وای شوهر منم هر وقت میپرسم همین جوابو میده دلم میخواد سرمو بذارم لای پنجره پنجره رو ببندم😖😩
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای ی چیزایی پیش میاد😫😫😫😫جرئت اعتراض هم ندارم ناراحت میشه قهر میکنه......😣اگه حوصلشو دارین ی نمونشو بگم!!!
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
اينم همينطوريه تو فك كن من يه بار به جاي اينكه بگم معصومه خانوم گفتم معصومه واي نميدوني چ داستاني را ...
منم محل نمی دم ولی کارهاشون روی اعصابمه خواهرشوهرم همسایه ام هست یه بار سرسفره داشتیم ناهار می خوردیم خواهرشوهرم اومده شوهرمو صدا زد بیا کارت دارم شوهرم پاشد رفت و سه ساعت بعد اومد منم سفره رو جمع کردم و دوباره وقتی شوهرم برگشت سفره پهن کردم غذا بخوریم جرات ندارم اعتراض کنم حرف بزنم دعوا و قهر در انتظارمه
ی نمونش ...وقتی باهم میخوایم بیرون بریم....شما تصور کنین برادرشوهرم ی بچه داره خواهرشوهرمم یدونه ما ۲سال تقریبا ازدواج کردیم....اوایل پراید داشتیم اونا ۲۰۶وال ۹۰...خداوکیلی ببینین حق دارم یا نه....من وشوهرم وپدرو مادرش تو یه پراید مینشستیم تازه بچهای اونام لج میکردن میومدن با ما هرچی من میگم دوتا ماشین خالیه ما سر ب سر نشستیم قهر میکرد وناراحت میشد...😭😭😭الانم ک ماشین عوض کردیم میگه اون موقع ماشین کوچیک بود الان ک اندازه ی کشتی جا داره دیگه چی میخوای...من دوس دارم دو نفری بریم ولی اون میگه مامانمه وظیفمه😢😢😢😢
مردا همه همینن فک میکنن مادرو خواهرشون فرشته ان و ما قصد داریم این فرشته هارو ازشون دورکنیم باورت میشه من شوهدم برام کادو میخره خاهرشوهرم کریه میکنه ازحسادت