2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی ب خانوادش وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 145 پست
اوق این دیگه کیه ..میخوابه😑بابا باهاش برخورد جدی کن..چ کار زشتیه..

ازش حالم بهم میخوره واقعا خیلی بددارن میکنن نمیدونم چیکارش کنم اخه

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
زمان چاره ساز نیس من یازده ساله که این مشکل رو دارم مشاور ما می گفت چاره اش مدیریت روابطه که شوهرم ا ...

اي بابا الان بهتر نشده؟!من شوهرم يه كوچولو بهتر شده

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش حالم بهم میخوره واقعا خیلی بددارن میکنن نمیدونم چیکارش کنم اخه

به شوهرت بگو باهاش دعوا کنه..بگوش نگفتم باهاش قهر کن ولی من از این اخلاقیات بدم میاد

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
پووووف واقعا سخته کاش این موضوعا حل شن اما جطوری نمیدونم 

واقعا سخته یعنی باورتون نمیشه یه مسافرت دوتایی باهم نمیریم هرجا بریم مامانش باهامون هست خیلی ناراحتم ازین موضوع 

حتی بارها بهش گفتم‌تو‌قبل ازدواج. اونطور که خودت تعریف کردی انقدر وابسته خانوادت نبودی چطور الان که باید با هم‌وقت بگذرونیم انقدر وابسته اونا شدی میگه چ بعد ازدواج تازه قدر مامانمو دونستم و‌هر هر میخنده مطمئنم حرف دلشم همینه ولی نمیدونه چفدر دل منو با این حرفش میشکونه

به نظرم اول و اخر خودش ضرر میکنه چون منو نسبت به خودش سرد کرده دیگه کلا حسی بهش ندارم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
به شوهرت بگو باهاش دعوا کنه..بگوش نگفتم باهاش قهر کن ولی من از این اخلاقیات بدم میاد

پووووف  دلم خونه میگم کی این ی ماه میگذره برن سرخونه زندگی خودم

واقعا سخته یعنی باورتون نمیشه یه مسافرت دوتایی باهم نمیریم هرجا بریم مامانش باهامون هست خیلی ناراحتم ...

اره دقیقا موافقم ادم بعد از ی مدت سرد میشه 

پووووف  دلم خونه میگم کی این ی ماه میگذره برن سرخونه زندگی خودم

به شوهرت بگو سر جهازیتو خو نمیخوای بیازی با خودت

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

وحشتنااااک وابستست....😫من فک میکردم فقط همسر من اینجوریه😓

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)