2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی ب خانوادش وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من یک ساله و نیمه عقدم.ازبس نامزدم وابسته است به مادرش هر ۴ ماه یک بار میاد شهر ما منو ببینه.چون ...

وای اینم فاجعه اس واقعا خدا بهمون صبر بده

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
نزدیک ب دوسال ۲۰ سالشه

عجیبه با این سنوسال اینقدر حرکات بچه بازی درمیاره.ولی من درکت میکنم یک سری منم با خوتچاهرشوهرم اینا رفتیم مسافرت قرار شد بریم ۷۰کیلومتری راه شوهرخواهرشوهرمم سوارکنیم.شوهرمن نشست پشت فرمون خواهرشوهرمم جلو دخترخنگ منو گذاشت عقب بعد همش دست میکشید رو سر شوهرمن براش میوه پوست میکند منم حرف نمیزدم اصلا بعد که رسیدیم محل کار شوهرخواهرشوهرم،شوهرم اومد گفت چرا حرف نمیزنی چرا ناراحتی منم همچین جواب بهش دادم گفتم زبون نداری بگی خواهر برو عقب زن من بیاد جلو خلاصه قاطی کردم داغون.ازون به بعد هرکی میخواذ تو ماشین بشینه میگه عقب بشین خانومم جلو بشینه

ای خدا به حق بزرگیت همه رو خوشبخت کن  
مردا همه همینن فک میکنن مادرو خواهرشون فرشته ان و ما قصد داریم این فرشته هارو ازشون دورکنیم باورت می ...

یا ابوالفضل ینی واسه همسرش حق نداره کا‌دوبخره؟!!!!البته مال من همچین بهترم نیس سر خریدن یه گوشی خونواده ی شوهرم پدر منو دراوردن....ی بار عصبانی شدم گفتم ینی شوهر من اختیار جیب خودشم نداره؟!!!!!!ب کسی ربطی نداره من چی می‌خرم چقد میخرم.مگه چقد زنده ام ک حالا مدارا کنم وآرزو ب دل بمونم...دیگه کوتاه اومدن...هر چن وقت یبار یه داد وفریاد حسابی لازمه منم معمولا آرومم ولی سالی ی بار یه جیغ اساسی میکشم ...تا هوای کارشونو داشته باشن

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
عجیبه با این سنوسال اینقدر حرکات بچه بازی درمیاره.ولی من درکت میکنم یک سری منم با خوتچاهرشوهرم اینا ...

خودشونومالک برادرشون میدونن شعوراینو ندارن ک بابا طرف زن گرفته خانواده تشکیل داده مستقل شده چرا ابنقد بیشعوربازی درمیارین اخه 

بهش بگو وابستگیش به خانواده اش افراطیه و باید به خاطرش بیاد مشاوره معمولا از نظر خودشون هیچ افراطی ن ...

پوووف میگه مگه دیوونم یا چ مشکلی دارم باخانواده ک بیام

یا ابوالفضل ینی واسه همسرش حق نداره کا‌دوبخره؟!!!!البته مال من همچین بهترم نیس سر خریدن یه گوشی خونو ...

باورکن ازحسادت اب میشن میگم حتی چشم دیدن اینو ندارن ک من ی تیکه لباس بخرم یا هرچیزی سریع میخان بترکن

ی نمونش ...وقتی باهم میخوایم بیرون بریم....شما تصور کنین برادرشوهرم ی بچه داره خواهرشوهرمم یدونه ما ...

کاش حداقل پسرهای ما هم این مسائل رو رعابت کنن از اینجا مونده از اونجا رونده نشیم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....