الان با اینکه بحث پیش امده یعنی اگه زنگ نزدن بهم هم برم ؟یا خودم زنگ بزنم ؟ بخدا نمیدونم کار درست چ ...
اگه بحث کردی ک نرو تا زنگ بزنن اگه زنگ زدن حتما برو ولی اصصصصلا محلشون نذار ....باشوهرت بگو وبخند...ولی اونااومدن خندتوجمع کن برو توخودت
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
منم چون جمعه بحثم شده بود باجاری دور ازجونتون نفهمم....امشب نرفتم اونجا🙃
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
میدونی اینجوری بوده که شوهرم بحث و دعوا کرده من حضور نداشتم ولی بخاطر تیکه هایی که مینداختن من به خو ...
مگه تو وشوهرت دارین عزیزم ب شوهرت تیکه انداخته انگار ب تو انداخته....ولش کن براشون دل نسوزون بذا خودشون بیان دنبالت هرچی کم محلی کنی دوسداشتنی تر میشی شک نکن ...بذا یاد بگیرن درست حرف بزنن...وگرنه اگه تو زنگ بزنی از فردا یاد میگیرن هرچی ب دهنشون رسید بارتون میکنن وطلبکارم میشن ک چرا بهشون ز نمیزنی❤️😘
واقعا که همینطوره اصلا بد وضعی شده بخدا ادمها فرق خوب و بد رو متوجه نمیشن دعا میکنم عر ...
ایشالا ایشالا... لیاقت عروس خوب ندارن...حتما باید یکی بیاد بزنه فلجشون کنه قدر ما ساده های بی زبونو بدونن
استارتر وسحر جون مرسی ک پستامو خوندین...فهمیدم ک تنها نیستم این مشکل خیلیاس😓انشاالله ب زودی تاپیک مهربون شدن قوم الظالمین بزنیم 😝😜😍❤️من صبح ۸میان ترم دارم اونم ۲تا برام دعا کنین شبتون بخیرعزیزای دلم😘😘