با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
ای خواهر مادرش میگه تو نباید اینارو ازهم جداکنی تازه شوهرم اصلا خوشش نمیادا اون ول نمیکنه
شوهرت اگه یه سری قاطع برخورد کنه درست میشه.البته تو فکر نباس رفتین تو خونتون دیگه دنبالتون نیست..متاسفانه خیلی وابسته برادرشه..ولی باید بدونه که خیلی شتباه
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
شوهر من تا قبل ازدواج با من وابستگی به خانواده اش نداشت حتی روز خواستگاری گفت من خوشم نمیاد با خانواده مسافرت یا تفریح برم من اونموقع که همه تفریحاتم با خانوادم بود خورد تو ذوقم ولی موضوع مهمی برام نبود ولی از فردای نامزدی خانوادش شدن براش بت یعنی الان یه فروشگاه با هم میخوایم بریم زنگ میزنه به مادرش که بیاد اون نمیاد زنگ میزنه به خواهرش کلی اصرار که بیاد چندین بارم بهش اعتراض کردم که داری ارزوی تنهایی مسافرت یا تفریح رفتن و به ذلم میزاری ولی واسش مهم نبست از بعد پدر شدنشم وابستگیش به خانوادش هزار برابر شد منم دیکه خسته شدم وچیزی نمیگم چون با اونا خوش تره تا با من ولی تو دلم غصه میخورم🙁
من همسرم درواقعیت وابسته نیست ولی اینقدر مامانش اگه دوروز نبیندش گریه زاری می کنه گلایه می کنه که نگو تازه بعد فوت پدرشوهرم بدتر شده و همسرم فکرکنم ترجیح میده دوساعت پیشش بشینه تا غش و ضعف نکنه مامانش ، ولی من هنوزه هنوزه بعد ۶ سال ناراحت میشم از این شرایط
منو شوهرم همیشه سراین دعوا داریم برای من خیلی سخته کسی کنار همسرم بخابه ازاین سخت ترم ک من تک بچه ام ...
اوق این دیگه کیه ..میخوابه😑بابا باهاش برخورد جدی کن..چ کار زشتیه..
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.