2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102873 بازدید | 5380 پست
سلام برای وام های پشتوانه ویپاد من با کارت ویپادم معمولا هفته ای ۵ میلیون اینا باهاش جابه جا میکنم و ...

سلام عزیزم یک دلیل همون رتبه اعتباری تون هست و یک دلیل دیگه فقط جا به جا کردن پول مهم نیست باید بگذارید پول داخل حسابتون مدتی بمونه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه ولی میتونین همون دوتارو برا هردوتونم استفاده کنین اگه سقف ضمانتشون زیاد نباشه معمولا تا پنج ...

ععععع

مثلا من میتونم ضامن همسرم ،اونم ضامن من بشه؟

تاحالا ضامن کسی نشدیم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
سلام عزیزم یک دلیل همون رتبه اعتباری تون هست و یک دلیل دیگه فقط جا به جا کردن پول مهم نیست باید بگذا ...

عزیزم  خدا خیر بهت برسونه که جواب میدی  امیدوارم به همه ارزوهای قشنگت برسی ،

میگم قسط ویپاد رو حتما باید سر وقت  پرداخت کنیم . یا اگه. زودتر. از وقتش هم پرداخت بشه طوری نیست .من همیشه زودتر پرداخت میکنم. گفتم شاید برای وامهای بعدی  مشکل باشه.

عزیزم خدا خیر بهت برسونه که جواب میدی امیدوارم به همه ارزوهای قشنگت برسی ،میگم قسط ویپاد رو حتما ب ...

خواهش میکنم عزیزم ، ممنون از دعای خیرتون . ⚘⚘⚘

زودتر پرداخت کنید که اصلا مشکلی نیست . 😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم ، ممنون از دعای خیرتون . ⚘⚘⚘زودتر پرداخت کنید که اصلا مشکلی نیست . 😍😍😍

سلام عزیزم ، خسته نباشی 🌹

من همسرم فرهنگیه، خاستم راجع به لیزینگ فرهنگیان سوال بپرسم که چطوریه؟ میشه مثلاً طلا بخریم باهاش؟شرایط خریدش چطوره ؟

و اینکه ما برای خرید خونه ۳۰ گرم طلا از مادرشوهرم قرض کردیم، بنظرتون طلا خریدن از این فروشگاه میصرفه که بخریم و قرضمونو پس بدیم(البته فعلا نیاز ندارن و بهمون فرصت دادن که هروقت داشتیم پس بدیم) ؟ اجرت هاش چقدره؟ چند ماهه هست قسط هاش؟

کلا برام توضیح بدین چطوریه؟

ممنون 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم ، خسته نباشی 🌹من همسرم فرهنگیه، خاستم راجع به لیزینگ فرهنگیان سوال بپرسم که چطوریه؟ میشه ...

سلام عزیزم من راجع به لیزینگ اطلاع خاصی ندارم ولی گزینه های دیگه ای مثل نیکارت یا اتما یا توانا کارت هم هست ولی خوب سود و اجرت زیاد میشه ولی اگر خودتون نمی‌تونید خورد خورد طلاهای مادر شوهرتون رو پس بدید گزینه خوبی هست استفاده از مواردی که گفتم .

سلام عزیزم من راجع به لیزینگ اطلاع خاصی ندارم ولی گزینه های دیگه ای مثل نیکارت یا اتما یا توانا کارت ...

ممنون عزیزم ، اینا که گفتین اقساطش چند ماهه هست؟

با توجه به افزایش قیمت طلا بنظرتون هرچقدر هم که اجرتش بالا باشه میصرفه یا نه؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ممنون عزیزم ، اینا که گفتین اقساطش چند ماهه هست؟با توجه به افزایش قیمت طلا بنظرتون هرچقدر هم که اجرت ...

خواهش میکنم عزیزم .

نیکارت و اتما حداکثر ۱۲ ماهه هست .

توانا کارت تا ۲۴ ماه هم بعضی فروشگاه ها قبول می‌کنند. 

و اینکه هر چه قدر اقساط رو کوتاه تر کنید سودش کمتر میشه و بیشتر میصرفه .

اگر میتونید هر ماه خودتون مبلغی رو جمع کنید و پارسیان بخرید حالا یا تکه ای طلای کوچک بدون اجرت خوب بهتر هست ولی اگر فکر می‌کنید اون پول خرج میشه و نمی‌گذارید کنار از همین گزینه هایی که گفتم استفاده کنید خوبه .

سلام عزیزم یک دلیل همون رتبه اعتباری تون هست و یک دلیل دیگه فقط جا به جا کردن پول مهم نیست باید بگذا ...

سلام خوبی عزیزم به نظرت بانکی هست ببا ۳۵ تومن سپرده دو برابر وام بده باز پرداخت سه ساله بدون بلوکه شدن سپرده تا مایان تسویه؟ 

تاپیک الان که سوال بود برام آپ شد جالبه

سلام لطفا درباره وام با وثیقه سندملکی میدونید؟

اینکه کدوم بانک مبلغ بیشتری وام میده چی؟

و اینکه وام کسب و کار هم داریم؟و چی میخواد؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

سلام عزیزم ما میخوایم یه وام در حد ۲۵۰ یا ۳۰۰ بگیریم بدون سپرده چون پولی نداریم که بسپاریم.ایا بانکی هست اینجور وامی بده؟از بانک سپه و ملت پرسیدیم گفتن ندارن چنین وامی و باید وام مسکن یا ازدواج باشه.کسی که مجرده بخواد ازدواج کنه وام چجور بگیره پس.

خواهش میکنم عزیزم .نیکارت و اتما حداکثر ۱۲ ماهه هست .توانا کارت تا ۲۴ ماه هم بعضی فروشگاه ها قبول می ...

سلام عزیزم خوبین؟

تشکر از تایپیک‌ مفیدتون و تایمی که میذارین🌹

عزیزم‌من برای وام برآیند چک یار رفتم بانک فرم پرکردم تو سامانه املاک‌و اسکان هم آدرسمو ثبت کردم و تو هامون هم درخواست چک رو انجام دادم و الان تو ویپاد تو‌مرحله استعلام وضعیت صدور چک هستم،درست رفتم مراحلش رو؟ 

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان