2777
2789
عنوان

عروسمون

376 بازدید | 24 پست

عروسمون روززنوبه مامانم تبریک نمیگه فقط یکبارقبلا کادو گرفته که همونم الان انجام نمیده ولی مامانم همیشه تولدشوپیام میده بهش مامانم براش مهم نیست ولی من ناراحت میشم ازبی احترامیش داداشمم که اصلا توجهی نداره بااین فردبایدچکارکرد 

طفلی مادرت 

چه دل مهربونی داره

خدا حفظشون کنه

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی..........اصلا به روش نیار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

متقابل به مثل .

به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش میزاره.

گیریم کادو نداد ..یه تبریک خشک و خالی دیگه چقدر میخواست وقت بگیره؟شده حتی یه زنگ‌زدن...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
شانس دیگمادرشوهرخوب گیر. سگ میفتهو عروس خوب هم گیر سگ میفته

حق

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

من یه بار یه کادو برا مادرشوهرم خریدم خوشش نیومد چند بار خواست بهم بده،  دیگه بعد از اون دلم نخوست حتی بهش تبریک بگم شاید مورد شما هم همینجوریه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خب روز مادر بهتره تبریک بگه ،بعنوان عروس خانواده

ولی اگر نمیگه اون دیگه شخصیت خودش نشون میده و اگر کسی هم میخواد تلافی و جبران کنه مادرتون هست که ظاهرا قلب ایشون مهربونتر از این حرفاس

شما چیزی نگو و اهمیت نده همین

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....