2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این جمله میشه بگین

324 بازدید | 10 پست

باور به عدالت خداوند دروغی بیش نیست و این صرفاً برای آرام کردن ذهن انسان‌ها در دنیای پر ظلم است

بخوایم در نظر بگیریم مثلا

اون شیری که گاو رو زنده زنده میدره و می خوره اما اتفاقی نمیوفته

یا بقیه موجودات زنده دیگه

همونجوری که اون گاو گیاه رو میخوره

نظرتون در مورد انسان ها چیه؟یکی به یکی ظلم می کنه؟

خداوند قادر هستش جلوی هر چیزی رو بگیره پس چرا جلوی اون ظلم یا اشتباهو از همون اول نمی گیره که اتفاق نیوفته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون در مورد انسان ها چیه؟یکی به یکی ظلم می کنه؟خداوند قادر هستش جلوی هر چیزی رو بگیره پس چرا جلوی ...

خب عدل در کنارش باید به معاد هم اعتقاد داشت اونام تاوان میدن چه اینجا چه اونجا .
اینکه جرا از اول جلوی ظلم گرفته نمیشه واقعا نمیدونم .شاید لازمه برای تکامل بشری

نظرتون در مورد انسان ها چیه؟یکی به یکی ظلم می کنه؟خداوند قادر هستش جلوی هر چیزی رو بگیره پس چرا جلوی ...

شیطان همون ابتدا قسم خورد ک فرزندان آدم رو گمراه کنه 

خدا هم گفت باشه

و دو تا راه گذاشت جلوی ما 

یکی راه حق یکی راه شیطان 

بعد به انسان قدرت اختیار و عقل داد که به بقیه موجودات نداد بخاطر همین به انسان میگن اشرف مخلوقات چون عقل و قدرت اختیار داره 

پس مقایسه انسان با حیوان اشتباهه👌🏻

خدا توی قرآن راه رو به ما نشون داد و انتهای اون راه رو هم گفته پس انسان باید خودش انتخاب کنه 

و یه چیز دیگه ای هم هست خدا میگه کسانی که زیاد در گناه غرق میشن و قصد توبه ندارن رو رها میکنم اتفاقا بیشتر نعمت بهشون میدم 

خوب که اوج گرفتن اون وقت میکوبونمشون زمین و خوار و ذلیلشون میکنم 

داداش شک نکن خدا عادل هست و عدالتش هم برای همه هست فقط ما از حکمت و دلیل کاراش خبر نداریم 

🖤🖤

شیطان همون ابتدا قسم خورد ک فرزندان آدم رو گمراه کنه خدا هم گفت باشهو دو تا راه گذاشت جلوی ما یکی را ...

ابجی احسنت جمله اخرتون منطقی تر بود👏👏👏👏👏👏

من خودم نظرم به اینه ما خودمون می تونیم خدای خودمون رو برای خودمون به هر شکلی و با هر نوع حرفی برای خودمون بسازیم و باهاش ارتباط برقرار کنیم حسش کنیم 

ولی اینکه بشینیم بگیم کارمایی هستش نظرم اینه کارما وجود نداره برای اینکه به ذهن انسان ارامش بده می گن کارمایی است

ابجی احسنت جمله اخرتون منطقی تر بود👏👏👏👏👏👏من خودم نظرم به اینه ما خودمون می تونیم خدای خودمون ر ...

خیلی ممنون 

درسته حرفتون کاملا درسته 

اما با احترام به نظرتون 

من به کارما اعتقاد دارم اخه بارها تجربش کردم توی زندگیم و قشنگ بهم ثابت شده ک هر کاری کنم نتیجش بر میگرده به خودم و این باعث ارامش بیشتر توی زندگیم شده

🖤🖤

خیلی ممنون درسته حرفتون کاملا درسته اما با احترام به نظرتون من به کارما اعتقاد دارم اخه بارها تجربش ...

استدعا دارم

با احترام به حرفتون اگر درست برداشت کرده باشم

ما می تونیم با دید مثبت نگاه کنیم اگر کار درستی بکنیم خدا برامون چیز بهتر و زیبا می خواد

تا اینکه نفرت وجود مارو بگیره از خدا برای کسی ظلم ناراحتی و گرفتاری بخوایم این اشتباهه❌

با دیدگاه مثبت بازم موافقم 

که خوب بخوایم تا خدا برامون خوب بخواد 

استدعا دارمبا احترام به حرفتون اگر درست برداشت کرده باشمما می تونیم با دید مثبت نگاه کنیم اگر کار در ...

اره دقیقا حرف منم همینه 

کار خوب کنی و خوب بخوای خدا هم برات خوب میخواد و برعکس

🖤🖤

شیطان همون ابتدا قسم خورد ک فرزندان آدم رو گمراه کنه خدا هم گفت باشهو دو تا راه گذاشت جلوی ما یکی را ...

بیگ لایک.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.