2777
2789
عنوان

پسر مثبت و بی تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیس که نیس با اینکه از نظر خوب بودن خوب و سالمه و خانواده خوبی م داره، اینه که مردد م میکنه

خوب پس بیخیال

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من نه نمیدونم چرا نه ولی نه دوست دارم شیطون باشه یکم

پسر باید یکم باحال باشه بامزه باشه، شیرین و جذاب باشه، تو دلت بره، نه که فقط خوب باشه، خوب بودن خیلی مهمه ولی همه چیز م نیس، ولی کافی م نیس، ولی دل و تکون نمیده

این چیزا بعدها برات عادی تر میشه، من تو سن شما از شمام سخت گیرتر و سفت تر بودم، بعد دیدم زیادی سخت گ ...

من بخاطر اعتقادات مذهبیم رل نزدم تا الان 

ولی متوجه نشدم چجوری رل نزدین ولی ارتباط معمولی داشتین به قصد ازدواج ؟

باور کن اول فکر کردم شوهر منو میگی...

اوایلش خیییییلی سخت بود چون هیچ تجربه ای نداشت. اصلا اهل ابراز علاقه و ناز کشیدن و هدیه دادن نبود ولی خودم آوردمش توی راه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
شما چند سالته؟ همچین پسری جذابه برات؟ باهاش ازدواج میکنی؟

سنم نمی تونم بگم، 

بله چون خودم دوس دارم اولینامو با کسی باشم که اولیناشو بامن تجربه کنه البته باید دید اخلاقا میخوره به هم یانه 

ولی فعلا حالاحالاها قصد ازدواج ندارم 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
من بخاطر اعتقادات مذهبیم رل نزدم تا الان ولی متوجه نشدم چجوری رل نزدین ولی ارتباط معمولی داشتین به ق ...

هدف ازدواج بوده، نه دوستی و با هم بودن صرفا 

ارتباط فیزیکی اینام نبوده

کاری به شخصیتش ندارم فقط حواست باشه بچه ننه و دهن بین نباشه ، با خصوصیاتی که گفتی به احتمال زیاد باش ...

یکم وابسته س، فک نکنم زیاد بچه ننه باشه، دیگه حالا نمیدونم