2777
2789
عنوان

پسر مثبت و بی تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 76 پست
خودمم درون‌گرا م، ولی نه کنار نیومدم

خوب اگر خیلی پیگیرته یه مشاوره برین شاید باهم جفت و جور شدین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین پسری پیدا بشه که رو هدفش متمرکز بوده تو دخترا وول نخرده خیلی خوبه ببین اخلاقاتون به هم میخوره ...

نه اتفاقا اینم خوب نیس پسر معمولی با تجربه های سالم بهتره، کلا چه دختر و چه پسر تو سن های حدود 30 بهتره ی حداقل تجربه هایی داشته باشن خصوصا پسر 

حالا با دختر بکر شاید راحت تر بشه کنار اومد ولی پسر اینجوری م سختیای خودش و داره و هیچ تجربه ای ندارن و بچه طورن و خب سخت م به دل میشینن بالتبع

دهه هشتادی هستی؟ منم با کسی نبودم ولی خب تجربه آشنایی و خواستگار و داشتم و بنظرم ی پسر بالای 30 لازم ...

آره 

دهه هشتادی ام 

آشنایی و خواستگار که مقوله اش کلا با رل زدن فرق داره و منم خیلی برام مهمه طرف مقابلم قبل من رل نزده باشه حالا آشنایی و خواستگاری رفته باشه عیب نداره 

خوب اگر خیلی پیگیرته یه مشاوره برین شاید باهم جفت و جور شدین

رفتیم، به دلم نمیشینه تا حدودی م طبیعیه که نشینه نقاط مثبت داره ولی موارد جذاب نه تقریبا، خب منم ی دختر جوون دلمو به چی خوش کنم، چجوری کشش داشته باشم؟ 

نه اتفاقا اینم خوب نیس پسر معمولی با تجربه های سالم بهتره، کلا چه دختر و چه پسر تو سن های حدود 30 به ...

هرکس  دیدگاه سلیقه ای داره 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
آره دهه هشتادی ام آشنایی و خواستگار که مقوله اش کلا با رل زدن فرق داره و منم خیلی برام مهمه طرف مقاب ...

این چیزا بعدها برات عادی تر میشه، من تو سن شما از شمام سخت گیرتر و سفت تر بودم، بعد دیدم زیادی سخت گرفتم و تجربه های معمولی ساده صحبت اینا ایرادی م نداره، رل نزدم، ارتباط های معمولی داشتم و به قصد ازدواج