2777
2789
عنوان

پسر مثبت و بی تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخلص کلام خواهر یک بچه ننه به تمام معنا هست که همون به درد خونه پدر موندن میخوره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

مرد زندگیِ ولی مردی که دلت بره براش نه

نه مرد زندگی نیست با 29 سال سن حتی یه سربازی نرفته

فقط بچه کوچولو مامانش بوده

این ادم هیچ وفت نمیتونه تو زندگی تکیه گاه بشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

از نظر من پسر خوب کسیه که تو موقعیت بوده مورد دختر بازی و رابطه زیاد داشته ولی سمتش نرفته هر کسی هم لولش نبوده

وقت و انرژیتو گذاشته تو هدف و پیشرفتش و به موقعش با آدم مناسب خودش به قصد ازدواج وارد رابطه شده

در مورد دختر هم این مثال صدق میکنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دوستم با یه پسر اینجوری ازدواج کرد جدا شد گفت برای جذابیت نداره نمیتونم دوسش داشته باشم 

زیادی بچه مثبت بود قیافه هم نداشت پسره وضع مالیش معمولی بود

دوستم خوشگل و پر انرژی بود نتونست ادامه بده

برات جذاب بود؟ چجوری دلت راضی شد به انتخابش؟

خب اون موقع صرفا پاک بودنش واسم مهم بود.

شوهرمم سنش کم بود . تونستم تا حدودی تغییرش بدم

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...