2777
2789
عنوان

پسر مثبت و بی تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 76 پست

اوه گه بنجل مثل دیدن ج.ند دهاتی های خاله زنک گوز شایعه ساز ک.یر یارو تا ته رفته تو سوراخ ک.ونش سرمون گوز خانم خورد با خطرات ک.ص شار عاشقانه اش خبر عروسی ده جا پخش نه مابقی عشق شوهرن نه من ع.ن  شعر هر روز می خوام جذاب شم یه مرد به قول خودش خوب هم پیدا می کنه  معلوم نیست چی به چیه خودش پسره زن شوتر ابله خاله زنک کودن ابله گوز می افتن دنبال ریدن شاشیدن همه تو کارایی زندگی ما عن ها رو بهم بزنن کثل پسز لش لوش های گوز خرافاتی هرا زئوس انگار بچه ساله دار ار میزنه هرچند کسی که هرا و زئوس میگه معلومه گوز دهاتی عقب نداره خرافاتی دیپلمه  موذی عقده ای بنجل تازه به دوران رسیده ک.ونی پزپزو زگیل نمایشی جیغ جیغو عین دخترهای میمونه تو دختر تحصیلکرده  شاغل هیچی نیستی الا زن من عن یه چی بوده که ج.ند دهاتی های بنجل گوز ابله خودشیفته خاله زنکت نشستند عر زدن  2 ساعت کار 10 ساعت زر مابقی دنبال شوهرت شیرازی های هرزه لوس ننر پلید خاله زنک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.