2777
2789
عنوان

اونایی که زیاد ریمل استفاده میکنید

159 بازدید | 18 پست

مژه هاتون نمیریزه؟ من دوبار استفاده کنم کلی از مژه هام میریزن و خیلیم ریمل رو دوست دارم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریمل مارک خوب بزن نه نمیریزه

احتمالا ریملت میچسبه به مژه ها و همراهش مژه کنده میشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
یکم میریزهولی درست بشوری کمتر میشهمن عاشق ریملم نمیتونم نزنم

خیلی با ارامش میشورم ولی حداقل پنج تا دونه میریزه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چه ریملی؟

من بورژوا میزنم عالیه

البته از کیش یا چابهار فقط اصلش پیدا میشه 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
ریمل مارک خوب بزن نه نمیریزهاحتمالا ریملت میچسبه به مژه ها و همراهش مژه کنده میشه

چه مارکی میزنید شما؟

من بورژوا میزنم عالیهالبته از کیش یا چابهار فقط اصلش پیدا میشه

ممنون عزیزم 

خیلی با ارامش میشورم ولی حداقل پنج تا دونه میریزه

بورژوا اصلش رو پیدا کن بخر اصلا انگار که ریمل نزدی بس سبکه و زیر چشم هم سیاه نمیشه عالیه

بورژوا اصلش رو پیدا کن بخر اصلا انگار که ریمل نزدی بس سبکه و زیر چشم هم سیاه نمیشه عالیه

ممنون عزیزم از معرفیت ، ریمل زیاد امتحان کردم ولی انگار مژه هام ضعیفه ...سری بعد بورژوا میخرم ، تا الان برندای اسنس و ایزادورا و دبورا رو امتحان کردم