2777
2789
عنوان

شوهرم با پسرم خیلی دعوا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اشکال از شوهرته. حتما باهاش همین رفتارها شده و همینقدر یاد گرفته.  در وقتی که پسرت پیشتون نیست بهش بگو  ارتباطتتو  درست کن با پسرمون  درس محبت دادن  خیلی اسون تراز محیط  پراز ترس دادنه.   و تو پدرشی و موظف به ابراز محبتی و اموزش درستی نسبت بهش. 

ینی چی محبت که لازمه اون که پررو کنه محبت نیس که لوس بار آوردنه که هیچوقت محبت اینو سبب نمیشه

طرز فکرش اینه که نباید به بچه رو داد

آیدا هستم از اشنایی با شما خوشبختم😘😙
خدارو شکر

مرسی..باشوهرت حرف بزن..بگو وقتی پسرمون بزرگ بشه ازت کینه به دل میگیره و توناراحت میشی..به حرفت گوش نمیکنه..باارامش باهاش حرف بزن.ایشالاه درست میشه نگران نباش..مردها مشغله ذهنی زیاد دارن واسه همین حوصله ندارن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
استارتر اشکال از شوهرته. حتما باهاش همین رفتارها شده و همینقدر یاد گرفته.  در وقتی که پسرت پیشت ...

عزیزم همه حرفات درسته خیلی باهاش خرف میزنم اما نمیدونم چرا نمیخاد بفهمه

مرسی..باشوهرت حرف بزن..بگو وقتی پسرمون بزرگ بشه ازت کینه به دل میگیره و توناراحت میشی..به حرفت گوش ن ...

میدونی عزیزم شوهرم با دخترم رفتارش عالیه همه چی براش میخره اما حیف که این محبتا رو به پسرم نمیکنه

طرز فکرشو عوض کن ناسلامتی خانومشی

عزیزم من تا تونستم شوهرمو ادب کردم از لحاظ اینکه زندگی سالمی داشته باشه .رفتارش خوب باشه .15 سال خون دل خوردم اما دیگه نمیتونم 

میدونی عزیزم شوهرم با دخترم رفتارش عالیه همه چی براش میخره اما حیف که این محبتا رو به پسرم نمیکنه

در حضور شوهرت شاید زیادی به پسرت محبت میکنی و شوهرت زیرپوستی حسادت میکنه ... این یه فلسفه باستانیه بهش میگن عقده ی ادیب. که همیش پدرها به پسرهاشون و پسرها به پدراشون حسادت میکنن .. و برعکس

چه با حال خیلی خوشم میاد من کاش منم یه پسر داشتم با شوهرم همش دعوا میکرد

عزیزم اینجور نگو منم اولین بچم دختر بود همیشه براش از محبت چیزی کم نزاشت همه جا میبرد از وقتی پسرم امده یه لپ لپ براش نخریده

همش میگه تو بچه رو بد بزرگ کردی ، لوسش کردی و این حرفا ،همش هم عین بچه ها با پسرم درگیرع ، پسر من چه ...

توروخدا نذارین اینجوری بگه جلو بچه بهتون تو ذهنش میمونه

دقیقا عین این حرفارو بابام به مامانم میزد منم کم کم از بابام متنفر شدم 

چون فقط فقط اون مقصر بود تو تربیتم نه مامانه مظلومم

یاد گیریش سخته چون  خود ایشون اینطوری یاد گرفته ولی میشه تغییر ایجاد کرد و به پسرتون خودشو نزدیک کنه و از رفتارهای  سراسر  خشک و رسمی و کنار زدن و تنبیه کلامی  عادت بده خودشو به انعطاف و حوصله و انتقال مهر و نوازش و بازی ها مثل شطرنج یا تنیس یا فوتبال دونفره.   و از خشک ارتباط گرفتن  بنرمی ارتباط گرفتن تغییرش بده.  

در حضور شوهرت شاید زیادی به پسرت محبت میکنی و شوهرت زیرپوستی حسادت میکنه ... این یه فلسفه باستانیه ب ...

چون شوهرم به پسرم محبت نمیکنه من هزلر برابر محبت میکنم همش میگه چرا انقدر بهت میچسبه چرا انقدر بیتربیته اخه من پسرمو خیلی خیلی دوست دارم