2777
2789
عنوان

شوهرم با پسرم خیلی دعوا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 36 پست
چون شوهرم به پسرم محبت نمیکنه من هزلر برابر محبت میکنم همش میگه چرا انقدر بهت میچسبه چرا انقدر بیترب ...

همین دیگه ... نباید جلو شوهرت پسرتو ناز کنی و ... بزار وقتی نبود بهش محبت کن . جلو شوهرت محبت میکنی بعد شوهرت فک میکنه پسرش رقیبشه ... با شوهرت حرف بزن بگو تو با ارزشترین دارایی منی بچه ها یه روز هستن فردا میره دنبال زندگیشون ما برا هم میمونیم و از این حرفا بزار حساسیتش به اون طفل معصوم کم شه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پسرم به دنیا امد شوهرم اعتیاد داشت اصلا نفهمید بچه چیه زن چیه دوسال خونه پدرم بودم اونا پسرمو ترو خشک کردن  بزرگ کردن پسرم با داییاش خیلی خوبه با پدرم رابطش عالیع اما از باباش متنفره میگه ای کاش بابا بمیره .یه وقتایی میگه مامان غصه نخور خودم همه چی برات میخرم فقط باید بزرگ بشم

آیدا هستم از اشنایی با شما خوشبختم😘😙
عزیزم من تا تونستم شوهرمو ادب کردم از لحاظ اینکه زندگی سالمی داشته باشه .رفتارش خوب باشه .15 سال خون ...

فک کنم یکم که بزرگ تر بشه پسرتون و به قول معروف قد و بالاش رعنا بشه میشه عزیز دل بابا

🙋🏻‍♂