2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی 🥰خوبی عزیزم پسرای گلت خوبن؟

مررررررررسی عزیزم،

بچهام خوبن،یه وروجکی ان بیا و ببین، برام مجسمه درست کردن واسه روز مادر😂

تو تاپیکم هس،

شما چند هفته ای ب سلامتی؟

مررررررررسی عزیزم،بچهام خوبن،یه وروجکی ان بیا و ببین، برام مجسمه درست کردن واسه روز مادر😂تو تاپیکم ...

دیدم تاپیکتو😂😍باحال درست کردن ، خدا حفظشون کنه 😁😍❤️

من هفته ۳۴ عزیزم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دیدم تاپیکتو😂😍باحال درست کردن ، خدا حفظشون کنه 😁😍❤️من هفته ۳۴ عزیزم

به سلامتی انشاالله،دوهفته هم بگذره دیگه خطر زایمان زودرس ایتا رد میشه راحت میشی،

شکمت خیلی بزرگ شده؟😍

به سلامتی انشاالله،دوهفته هم بگذره دیگه خطر زایمان زودرس ایتا رد میشه راحت میشی،شکمت خیلی بزرگ شده؟� ...

سلامت باشی عزیزم ، شکمم اره بزرگ شده و خیلی سنگین شدم ، هیچ کاری نمیتونم انجام بدم متاسفانه دارم به سختی میگذرونم 🫠

سلامت باشی عزیزم ، شکمم اره بزرگ شده و خیلی سنگین شدم ، هیچ کاری نمیتونم انجام بدم متاسفانه دارم به ...

این روزام میگذره خاطره ش برات میمونه،

من حال نداشتم برم اتلیه ولی شما سعی کن بری،

یادمه از 26 هفته فقط از سرویس فرنگس میتونستم استفاده بکنم،نشستن و بلند شدن بدام سخت شده یود،

تقریبا از 32 هفته پاهام ورم کردن،

حواست بع ورن و سردرد اینا باشه که علایم پراکلامپسی عستن اخه من خودم تو 36 هفته با دفع پروتیین سریع سزارین شدم،

یه تجربه قشنگ هم سکسکه بچها بعد 32 هفتگی هس،

خیلی قشنگه،کامل حس میکنی کلع شون کدوم سمته و الان کدومش داره سکسکه میکنه😍😍😍😍

راستی به فکر پرستار و کمکی عم برا هودت باش،کار از محکم کاری عیب نمیکنه،میبسنی ادم ب امید دیگران به قکر پرستار نمیقته بعدا اذیت میشه

این روزام میگذره خاطره ش برات میمونه،من حال نداشتم برم اتلیه ولی شما سعی کن بری،یادمه از 26 هفته فقط ...

ممنووون که همیشه تجربیاتتو در اختیارم میذاری عزیزم❤️😍خیلی به کارم میاد ، حتما به خاطر میسپارم 

در رابطه با پرستار هم قرار داد بستم و با اینکه مادرشوهرم گفت میام پیشت ولی منو همسرم صلاح دونستیم پرستار بگیریم که مزاحم بقیه هم نشیم 🥰🥰