2777
2789

سلام خانمهای گل.

موضوعی که میخوام براتون مطرح کنم شاید مبتلا به خیلی از دوستان باشه.

خواستم کمکی کرده باشم. مخصوصا برای درمان نازایی خانمها

خواهر من چهار ساله ازدواج کرده ولی بچه دار نمیشه. علتش رو هم دکترها وجود کیستهای زیاد و میوم توی رحم و تخمدانش اعلام کرده بودند. 

امسال اربعین با شوهرش رفته بود خوزستان که از اونجا برن کربلا ولی پاسش درست نشد و مجبور شد تنها توی شوشتر خونه یکی از دوستای شوهرش بمونه و همسرش تنها رفت. اونجا که بوده خانم صاحبخانه علت بچه دار نشدن رو می پرسه و خواهرمم بهش میگه. اونم با تعجب میگه خانمهای اینجا اصلا از اینجور مشکل ها ندارن چون یه پیرزنی هست دارویی درست می کنه که سریع کیست و میوم رو دفع می کنه. 

خواهرم با تردید قبول می کنه که از اون دارو استفاده کنه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد با هم میرن خونه ی اون خانم پیر و اون دارو رو ازش میگیرن. طریقه ی مصرفش هم اینطوریه که باید توی زمان پریودت یکی از اون قرصها رو مثل شیاف واژینال استفاده کنی. خواهرم هم همینکارو انجام داد.

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

قربون آقام امام حسین ع برم ببین چطور مشکل مردم را حل میکنه

اولش درست نشدن پاسپورت ناراحت کننده است

ممکنه همه بگن طلبیده نشد وفلان

اما همین اتفاق به ظاهر ناراحت کننده

درباطن خیر وخوبی برای خواهرتون بود

یا ابا عبد الله الحسین ع 😗😗😗

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

خب

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

حامله شد خواهرت؟

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

بعد واسم تعریف می کرد فردای اون روز یه چیزهای پوسته پوسته ازش خارج می شده. دومی رو که استفاده می کنه روز بعد یه چیز گوشتی به اندازه ی یه انگشت ازش دفع میشه. اون رو میبره به یه خانم دکتر جراح متخصص زنان از آشنایان نشون میده دکتر میگه این میوم هستش که دفع شده 

حامله شد خواهرت؟

بله خدا رو شکر امروز خبر مثبت شدن بیبی چکش رو بهمون داد

من خودم زاج سفید ازعطاری گرفتم براعفونتام میزارم داخل واژن ۸ تادونشو هربار

توهمینجادیدم یه خانم اهل مشهد گفته بود

بعدش میمونه تا ۱۲ ساعت و بعددرمیارم

داخل واژن پراز عفونتای پوسته پوسته میشه

تایکروز بعدمیادباید شستشو بدی

عالیه

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

خواهرم خیلی دارو مصرف کرده بود توی این چند سال . این آخریهام یه دکتری بهش گفته بود تو اصلا تخمک نداری باید بری تخمک اهدایی استفاده کنی

خداروشکر .قربون حکمت خدابشم