2777
2789
عنوان

کنکوریا شما هم دارین چاق میشین ❓

106 بازدید | 15 پست

من داره وزنم بالا میره همش

پارت های درسی ام یک ساعت و نیمه اس ، بعد از هر پارت واقعااا گشنه میشم

اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو یا کمتر بخورم 😐😑

کاپوچینو و شکلات هم خیلی میخورم بین درسام

چون فشارم میوفته همش

کسی مثل من هست؟

Sophia

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴،۵سال پیش واس کنکور میخوندم ولی ار چاق شدم اون تایم😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آجیل و مغز زیاد هم باعث افزایش وزن میشه ولی بهتر از شیرینی جاته ، اما از ویفر شکلاتی شومیز نمیشه گذش ...

من حتی بیشتر از غذا وابسته شکلات و کاکائوام

با چایی مدام میخورم و خیلی بهم انرژی میده

Sophia

من یکم اضافه وزن دارم خیلی بده لعنتی

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

روزی چند ساعت میخونی؟من تازه شروع کردم هنوز چاق نشدم ولی منم خیلی گشنم میشه 😐 فعلا پارتام طولانی نی ...

منم تازه شروع کردم ، ۸/۹ ساعت

ببین من در حالت عادی اصلا پرخور نیستمااا

اما کافیه فقط یه روز درس بخونم

واقعا بیشتر از حد نرمال گشنه ام میشه

Sophia

منم تازه شروع کردم ، ۸/۹ ساعت ببین من در حالت عادی اصلا پرخور نیستمااااما کافیه فقط یه روز درس بخونم ...

منم پر خور نیستم ولی گشنم میشه وقتی میخونم

کلا انرژی میگیره از آدم

کاپوچینو روزی دوتا میخورم حداقل بنظرت چیزیم نمیشه؟🥲 یک روز نخورم اصلا نمیتونم همین ی چصه ای که میخونم رو بخونم