2777
2789
عنوان

فقط منم از تاپیکهای شب یلدا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شب یلدا هرساله همه خانواده رو دعوت میکنم ،چند مدل غذا خوردنی ،و.... اما هیچ وقت نمیگم چرا اونا من ...

آفرین اول توقعات از دیگران بیاریم پایین با هر چی که هست خوش باشیم چون عمرمون داره میگذره

ببین واقعا یه شب عادی فکرشو کنی ولی اینکه همه تو تکاپوی یه شادی هستن به نظرم جالبه

بیشتر عید نوروزه که مردم تو تکاپوی شادی هستن اکثرا . یلدا هم خوبه . ما با فامیل دور هم جمع میشیم به صرف شام و شیرینی ...

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بقیم شاد نیستن اخه😂🤦♀️

چرا از چیدن میزشون دنبال چیزهای خوب و مثبت باش میدونم هممون داره بهمون سخت میگذره ولی از اون طرف هم عمرمون داره هدر میره چرا به جای غم شادی نداشته باشیم

بیشتر عید نوروزه که مردم تو تکاپوی شادی هستن اکثرا . یلدا هم خوبه . ما با فامیل دور هم جمع میشیم به ...

اون که بله مخصوصا حال و روز های آخر اسفند من خیلی دوست دارم یه چیزی من فقط چهارشنبه سوری سال تحویل روز اول عید بقیه اش دیگه تکراری میشه

کلاً از معنی شب یلدا خوشم نمیاد.نمیدونم چجوری منظورمو برسونم.خب اینم یه شب مثل شبهای دیگه هست چه معن ...

یکی از جشن های ایرانیه . حالا شما دوست نداری جشن بگیری اهمیت بدی دلیل نمیشع که عزیزم

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اون که بله مخصوصا حال و روز های آخر اسفند من خیلی دوست دارم یه چیزی من فقط چهارشنبه سوری سال تحویل ر ...

۱۳ بدر هم باحاله