با اینکه برنامه خاصی ندارم خونه خودمونیم ولی جالبه برام یکی دعوته یکی میزبان یکی دغدغه لباس داره یکی دغدغه خوراکی خاطراتی کاری حرفی چیزی دارین از یلدا بگین چیا درست میکنین چی کارها میکنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین واقعا یه شب عادی فکرشو کنی ولی اینکه همه تو تکاپوی یه شادی هستن به نظرم جالبه
بیشتر عید نوروزه که مردم تو تکاپوی شادی هستن اکثرا . یلدا هم خوبه . ما با فامیل دور هم جمع میشیم به صرف شام و شیرینی ...
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
چرا از چیدن میزشون دنبال چیزهای خوب و مثبت باش میدونم هممون داره بهمون سخت میگذره ولی از اون طرف هم عمرمون داره هدر میره چرا به جای غم شادی نداشته باشیم
کلاً از معنی شب یلدا خوشم نمیاد.نمیدونم چجوری منظورمو برسونم.خب اینم یه شب مثل شبهای دیگه هست چه معن ...
یکی از جشن های ایرانیه . حالا شما دوست نداری جشن بگیری اهمیت بدی دلیل نمیشع که عزیزم
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اون که بله مخصوصا حال و روز های آخر اسفند من خیلی دوست دارم یه چیزی من فقط چهارشنبه سوری سال تحویل ر ...
۱۳ بدر هم باحاله