2777
2789
عنوان

داروی گیاهی خیلی عالی برای درمان میوم و کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 86764 بازدید | 95 پست
بله خدا رو شکر امروز خبر مثبت شدن بیبی چکش رو بهمون داد

خدا را شکر 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من کیست داشتم اما چند هفته پیش رفتم سونو گفت کیستت رفع شده ولی عفونت داری دکتر بهم قرص های خشک کننده ازیترومایسین با پمادواژینال داد 8ام ماه پیش پری شدم تا الان خبری نیس نمیدونم احتمال بارداری هست یا ن بی بی زدم منفی شده حالت تهوع و کمردرد تکرر ادرار دارم نظر شما چیه؟ب نظرتون احتمال بارداری هس یا نه تاخیرش بخاطر خشک کننده هاست یا عفونتم؟

من خودم زاج سفید ازعطاری گرفتم براعفونتام میزارم داخل واژن ۸ تادونشو هربار توهمینجادیدم یه خانم اهل ...

اینطور که خواهرم میگه این دارو از ترکیب حدود ۱۵ تا ماده استفاده میشه طبق گفته ی اون خانم. بعد جالبیش اینه اون خانوم پیر که اینا رو میسازه ۲۰ ساله که کارش همینه و محض رضای خدا اینکارو انجام میده و فقط هم پول موادی که مصرف می کنه رو میگیره 

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

میوم با هیچ دارویی کنده نمیشه بیوفته

یه بافت گوشتی از خوده رحمه

فقط با جراحی برداشته میشه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
اینطور که خواهرم میگه این دارو از ترکیب حدود ۱۵ تا ماده استفاده میشه طبق گفته ی اون خانم. بعد جالبیش ...

کاش ترکیباتش رو میپرسیدین

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
میوم با هیچ دارویی کنده نمیشه بیوفته یه بافت گوشتی از خوده رحمه فقط با جراحی برداشته میشه

ایناحرفای دکتراست وکاملا هم غلطه

من خودم باهمین زاج سفیدکیستم اومد بیرون

میوم هم دفع میشه

میوم با هیچ دارویی کنده نمیشه بیوفته یه بافت گوشتی از خوده رحمه فقط با جراحی برداشته میشه

عزیزم دکتر جراح متخصص زنان اون چیزی که دفع شده رو دیده و تایید کرده میوم هستش. خواهرم خودش داروسازه بچه بی سواد نیست که هر حرفی رو بگه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
دوستان من کیست داشتم اما چند هفته پیش رفتم سونو گفت کیستت رفع شده ولی عفونت داری دکتر بهم قرص های خش ...

براعفونتت زاج سفید رو به همون روش که گفتم استفاده کن عالیه

من کاربر قدیمی ام

دقیقن چن سال پیش یکی اومد شیاف گیاهی فروخت برای دفع میوم.شماره داد گفت خانوم فلانی درست میکنه.دقیقن گفت پیرزنه.

بعد چنتا خانوما خریده بودن مصرف کرده بودن ب مشکل برخوردن

خواهششسششششن حواستونو جمع کنید خانوماااا.

منظورم ب استارتر نیستا

ولی الان یادم لومد این قضیه گفتم بگم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل