2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها حق زن تو ایران همین مهریه س.چاقو هم زیر گلو مردا نذاشتن خودشون قبول میکنن!

ولی این حق نیست، خریدن زنه.  ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مهریه واقعا چیز عجیبیه 

برای بیشتر آقایون ظلمه...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

آره دیگه زنه گفته من نمیخام طلاق بگیرم،شوهره گفته نمیخامش واسه همون قاضی گفته باید مهریه اشو بدی

مرد بیچاره !

خدا چنین زنی رو نصیب هیچ مردی نکنه و برعکس
خیانت اصلا توجیه نداره آدم چشمشو خون میگیره چنین چیزی ببینه

https://www.goftino.com/c/VEUVPs

آره دیگه زنه گفته من نمیخام طلاق بگیرم،شوهره گفته نمیخامش واسه همون قاضی گفته باید مهریه اشو بدی

عوضش اگه مرد خیانت کنه زن بگه طلاق میخوام مهریه اش رو قسط بندی میکنن

دنیا به کتم ظالم هاست 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

اگه فقط یه قانون باشه که نسبت به مردا بی عدالتی داشته باشه همینه

زن خودش و ی مهریه ای که پشتشه تو این قانون 

همونم کاری میکنید بردارن 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ولی این حق نیست، خریدن زنه. ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

خریدن؟؟باشه هروقت بعد طلاق اموال مرد نصفش به همسرش رسید حق طلاق.حضانت..خروج از کشور.کار.تحصیل.دیه و ارث برابر. داشتیم بیاین بگین مهریه بده!

قانون خودشونه ☺

اگه بگیم چون قانونه پس درسته بیشتر به خودمون ظلم کردیما

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین همیشه اینطوره. زن خوب مهریه نمیگیره، زن بد زندگی رو به پاش میریزن 🤷‍♀️

همیشه همین بوده زنی که خوبه و بسازه سرش هزار بلا میاد بهش خیانت میشه آخرش بدون هیچی باید برگردن خونه باباشون. ولی همین زنای خراب آخرش مهریه هم میگیرن