2777
2789
خب مهریه ربطی به خیانت نداره معمولا مظلوما بیشتر از حقشون میگذرن و اینکه خرابا شانس و احترامشون بیشت ...

شوهر من اینقد بهم خیانت میکنه هراز گاهی ب سرم میزنه منم برم خ راب شم تا شاید منم دوس داشته باشن ولی نمیتونم از خدا میترسم

مهریه حق زن هست ولی حق همچین زنی نیس

اتفاقا حقشه بگیره و بره شاید به خاطر پول نره تن فروشی و چند تا زندکی دیگه به هم بریزه پس خوب شد مهریه اش دادن

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن خودش و ی مهریه ای که پشتشه تو این قانون همونم کاری میکنید بردارن

عقل ندارن دیگه.اصلا طلاقی هم در کار نباشه.ارث زن از شوهرش ۱/۸کل امواله!اگه مهریه نباشه رسما هیچی بهش نمیرسه

خریدن؟؟باشه هروقت بعد طلاق اموال مرد نصفش به همسرش رسید حق طلاق.حضانت..خروج از کشور.کار.تحصیل.دیه و ...

منم دقیقا منظورم همینا بود. تمام حق و حقوقمون رو ازمون گرفتن،زندگیمون رو دادن دست مرد و گفتن بیاید اینم پول جونتون. 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ولی این حق نیست، خریدن زنه. ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

عزیزم تو حق انسانیتو ازت میگیرن با اردواج میدونی؟

شروط ضمن عقد رو بدن تنصیف اموال بدن 

قوانین بنفع مردا ننویسن اونموقع یقه جر بدید

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اتفاقا حقشه بگیره و بره شاید به خاطر پول نره تن فروشی و چند تا زندکی دیگه به هم بریزه پس خوب شد مهری ...

ت ن   فروشی و اینا ربطی به پول نداره ذات که خراب باشه کاریش نمیشه کرد با پول اوکی نمیشه

...

اتفاقا حقشه بگیره و بره شاید به خاطر پول نره تن فروشی و چند تا زندکی دیگه به هم بریزه پس خوب شد مهری ...

حقشه؟

اون مرد بدبخت زندگیش خراب شده پول هم بده؟

این چه منطقیه دیگه

هیچ مرد شوهر داری برای پول کاسبی نمیکنه 

اینا مریض ج نسی هستن

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اگه بگیم چون قانونه پس درسته بیشتر به خودمون ظلم کردیما

من گفتم درسته؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم دقیقا منظورم همینا بود. تمام حق و حقوقمون رو ازمون گرفتن،زندگیمون رو دادن دست مرد و گفتن بیاید ا ...

فعلا قانون اینه.مهریه هم نخوایم مردا پروتر از اینی که الان هستن میشن.قانون از اساس مشکل داره

زن خودش و ی مهریه ای که پشتشه تو این قانون همونم کاری میکنید بردارن

چرا نمیفهمید

من با مهریه مشکل ندارم

با مهریه دادن به جن.ده مشکل دارم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین همیشه اینطوره. زن خوب مهریه نمیگیره، زن بد زندگی رو به پاش میریزن 🤷‍♀️

گل گفتی ،مثلا من که از جونم مایه گذاشتم برای این زندگی چی نصیبم شده ،هیچی ،حلالش نمی کنم هیچ وقت زندگی رو به کامم زهر کرد