2777
2789
عنوان

قهر منو شوهری

774 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها لطفا بیایین کمک...

ما از دیروز با هم دیگه حرف نمیزنیم 

قرار بود جمعه با مامان بابام و شوهرم و داداشم بریم پیکنیک شوهری هم قبول کرد بعدش برای بابام کار پیش اومد نتونستن جمعه بیان باهامون من به شوهری گفتم دونفری بریم  پیک نیک حالا ک مامانم اینا نمیان بعدش شروع کرد به اینکه فردا گردو خاکه و نمیتونیم بریم کلا برنامه رو کنسلش کرد. ظهر جمعه بهش گفتم ببین گردو خاک نیست بیا چند ساعتی از خونه بریم بیرون گفت باید برم فوتبال منو تنها گذاشت رفت فوتبال حالا از دیروز باهاش سرسنگینم و هیچ حرفی بینمون ردوبدل نشده

الانم پای تی ویه من تو اتاق😞😞😞 

اگه من قدمی برندارم اون همین جوری تا چند روز دیگه هم همینطوره😞 

چیکار کنم؟

قدمی برندار خودتو سنگین بگیر و بذار بفهمه ناراحتی حسابی.یه بار سختیشو بکش تا دفعه های بعد راحت باشی

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجوری بمونه

تو زندگی یه چند روزی لازمه سکوت کنیم و برای خودمون باشیم بهتره...یجور تجدید نیرو و قوا...

من هر ماه برای خودم چند روز مجردی میذارم....

این چند روز رو برای خودت باش

منم ازدیروز قهرم باهاش خیلیم بدم میادازش اه

مثلاا دیروز تولدم بود منوهیچجا نبرد میگه عه گلم نمیبینی همه جابرفه بااین هوابریم بیرون؟؟منم گفتم نه کورم نمیبینم ایش بیشعور

بزن اهنگ با صدای بلند و بعد برو جلوش واستا قر بده هی یه شکلک هم در بیار واسش بعد یه اخم بکن دوباره ب ...

😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منم ازدیروز قهرم باهاش خیلیم بدم میادازش اه     مثلاا دیروز تولدم بود منوهیچجا نبرد میگ ...

نگوووووو..... خب سرده هوا.... حیفه اون گلمی ک بهت گفت (^_-)

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
انگار حرف بقیه براش مهمه وقتی قراره با کسی دیگه بره بیرون منو به زورم شده راضی میکنه ولی وقتی من میگ ...

راه کار منو انجام بده صد درصد میبرتت میگه کمی هوا به سرش بخوره بنده خدا خل شده تو خونه برو بذار ترجبحا اهنگ امید جهان