2777
2789
عنوان

قهر منو شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست
شما نبودی اونروز یه نفر تاپیک زده بود تبریک تولد  بچه ها گفتن قطع دسترسی شده چرا چی شده بود ع ...

بله عزیزم من بودم چنروز پیش با خاله سوسکه کردیم منوقط کردن...

امروز بایه کاربری دیگه اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم من بودم چنروز پیش با خاله سوسکه کردیم منوقط کردن... امروز بایه کاربری دیگه اومدم

خلاصه عزیزم بایه روز تاخیر تولدت مبارک😍

خدایا چی میشه یه نگاهی هم به ما بکنی

من كه باشم چه تقصيركار باشم چه بي تقصير نميزارم نيم ساعت بشه،ميرم به يك بهانه سر صحبت رو باز ميكنم،اصلا طاقت قهر همسرم رو ندارم.قهر مال بچه هاست،برو بشين باهاش صحبت كن،اگه بخواد كارا درست شه با صحبت كردنه نه قهر كردن

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
واقعاااااااا موافقم اصلا اصلا منت كشي نكن حرف بزن اما سرسنكين

نه بابا عمرا برم منت کشی

اعصابم از دستش خورده 

یوی نیست بهش بگه من ناراحتم از دستت تو چته ک سرسنگین شدی

موضوع بحث
1417 بازدید| 108 پست

چندشب پیش خونه پسرخاله شوهرم چون تازه ازدواج کرده بود و یک مهمونی حالت خونه دیدنی گرفته بودن ک زنونه بود و همه زنای فامیلشون بودن دعوت بودم.قبل مهمونی خواهر شوهرم زنگ زد بهم و گفت ب شوهرت بگو بیاد خونه ما شوهر منم تنهاس خونه و قرارهبود برادر شوهرای دیگمم برن پیشون ک ما زنا میریم مهمونی مردا تنها نباشن.معمولا وقتی مردامون باهم تنها میشن میرن بازی پی اس میگیرن و تو خونه یکی باهم بازی میکنن.بعد ب شوهرمم گفتم و گفت باشه.اول تورو میرسونم بعد میرم خونه اونا ک با مردا باشیم.منم رفتم مهمونی تا اینکه اخر شب جاریم گفت با من میاین ؟ چون من ماشین دارم.بیاین برسونمتون.من و خواخر شوهرمم قرار شد اول زنگ  بزنیم ب شوهرامون تا ببینیم شوهرامون میان دنبالمون یا با جاریم بیایم.بعد منکه زنگ زدم ب شوهرم شوهرم گفت ما داریم باشگاه ورزش میکنیم و تو با جاری برو خونشون من ازونجا میام دنبالت.گفتم باشه.ب خودهر شوهرم گفتم اینا دارن باشگاه ورزش میکنن گفت عه؟شوهر منکه اصلا ورزش اهلش نیس چجوری شده راضی شده بره باشگاه.خلاصه اونم ب شوهرش زنگ زد اما شوهرش گفت ما باشگاه نیستیم که.ما ورزش نمیکنسم که.ما اومدیم گیم نت داریم بازی میکنیم.خودهر شوهرمم بهم گفت سعیده ایناکه باشگاه نیستن دارن بازی میکنن.منم اونجا گفتم عه؟باشه اشکالی نداره ولی ته دلم خیلی ازشوهرم ناراحت شدم ک بهم دروغ گفته.هیچی نگفتم و همراه جاریم رفتیم خونشون تو راه جاریم بهم گفت حتما با پی اس بازی کردن  شوهرت شمکل داشتی ک اونم بهت نگفته بازم جواب هیچکسو ندادم ولی از درون خیلی ناراحت بودم چون خواهرشوهرم و جاریم همش تیکه مینداختن بهم و بهم میخندیدن.اونشب شوهرم اومد دنبالم و رفتیم خونه من ا نشب هیچی نگفتم بهش اما فرداش بهش گفتم.اونم بعد کلی جرو بحثمون گفت اره دیگه باشگاه بودیم داشتیم پی اس بازی میکردیم.گفتم من میفهمم ک پی اس تو باشگاه بازی نمیکنن و اینکه تو ب من گفتی داریم باشگاه ورزش میکنیم این خیلی فرق داره با بازی کردن.اونم گفت برو بابا اوسکول مالیاتی.منم گفتم اوسکول جد و ابادته و اونم بهم حمله کرد و میخواست خفم کنه اما خیلی دست وپا زدم تا ولم کرد ولی هولم داد ب سمت دیوار و خوردم ب دیوار و افتادم زمین.با اینکه ما اینماه اقدام ب بارداری کرده بودیم و احتمال ۹۰ درصد میدم ک باردار باشم اونجا ک منو زد ب دیوار دلم درد گرفت و گریه ام گرفت و اون گفت اینقدر گریه کن ک بمیری.و از خونه زد بیرون .منم ب مامانم زنگ زدم کبیاد دنبالم چون میترسیدم چیزی شده باشه.مامانمم گفت وسایلتو جمع کن بریم خونمون اون ب چ حقی روت دست بلند کرده منم وسایلمو جمع کردم و با مامانم دفتم خونشون الان سه روز میگذره ک هیچ خبری ازش نشده بابامم گفت حق نداری بری خونتون تا بیاد اینجا باهاش حرف دارم ک دست روت بلند کرده.فقط دیشب دیدم ب گوشیم جاری داره زنگ میزنه ک ب مامان بابام ک گفتم گفتن جوابشو نده .ببخشید خیلی طولانی شد ولی کمکم کنیییینننن؟؟😢😢😢😢😢😢😢

شوهرم یه انگشتر داداشم یه عطری که خخخیلی دوسش داشتم پدرم روسری خریدن    

مبارکه. چ بیشعوره باشعوری. خیرِ همو ببینید گلم

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
نه بابا عمرا برم منت کشی اعصابم از دستش خورده  یوی نیست بهش بگه من ناراحتم از دستت تو چته ک س ...

واااااااااي عين شوهر من

من ناراحتم اون قيافشو ميگيره 

اي خدا ببين چي افريدي😂😂😂