بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هردوتاشو خریدم کریر خوبه به شرطی که بچت توش بخوابه نگران فشار کمر و اینا هم نباش من از چندتا دکتر پرسیدم مشکلی نداره اگه زیر کمرشو با یه پتونازک پر کنی به نظرم خیلی خوبه مخصوصا برای مهمونیا که میخوای بری با خودت ببری که اونجا بچه را روی زمین نذاری من دخترم چون قولنج داشت توی خونه همش بغلم بود ولی تا 6- 7 ماهگیش هرجا میرفتیم براش میبردم چون دوس نداشتم بچمو هرجایی بخوابونم اما دخترخاله هام که کلا با کریر بچه بزرگ کردن حتی بعدم که 2 -3 سالشون شد بچه ها میرفتن میاوردن جلوی تی وی میشستن توش! کالسکه هم برای وقتایی که خودت بخوای بری بیرون خیلی لازمه آدم که همش با ماشین نیست مثلا شاید بخوای بری پیاده روی مخصوصا بعد از عید که هوا خوبه نی نی را میذاری توش و دوتایی باهم میرید کلی میگردید بچه هم یکم آفتاب میخوره حالش جا میاد اگه میخوای هردوتاشو بخری خیلی هم هزینه نکنی دلیجان بگیر مارک فوق العاده خوب و ایمنی هست توی مارک های ایرانی ما چون خودمون سیسمونی فروشی داریم با اطمینان بهت میگم بهترین مارک ایرانیه اما مارک بهار و اینا خوب نیست. قیمت سرویس کامل کالسکه وکریر وکیف و روروئک هم از 380 داره تا 480 بستگی به جنس روکش داخلش