2777
2789
عنوان

مامانای نی نی داربیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست

مارك گراكو 

همه كرير ها رو نميدونم شوهرم با كمربند ماشين تنظيمش ميكرد عالي بود

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
مارك گراكو  همه كرير ها رو نميدونم شوهرم با كمربند ماشين تنظيمش ميكرد عالي بود

ممنون خانمی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خانمی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سلام یاسمین جون زایمان کردی بسلامتی؟ اونشب ک گفتی ابریزش داری خیلی نگرانت شدم همه چی به خوبی پیش رفت ...

بله عزيزم رفتم و همون شب زايمان كردم عالي بود خدا ي دختر ناز بهم داد گرچه خاله ريزس ولي عاشقشم خدارو شكر سزازين شدم ممنون ك بفكرم بودين تشكر 

بله عزيزم رفتم و همون شب زايمان كردم عالي بود خدا ي دختر ناز بهم داد گرچه خاله ريزس ولي عاشقشم خدارو ...

فدات عزیزم اون شب بدخواب شده بودم کلی دعات کردم

بسلامتی گلم خدا حفظش کنه تبریک میگم 

شوهرت چیکارکرد وقتی بهش گفتی؟ گفتی دعواکردین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

من هردوتاشو خریدم
کریر خوبه به شرطی که بچت توش بخوابه نگران فشار کمر و اینا هم نباش من از چندتا دکتر پرسیدم مشکلی نداره اگه زیر کمرشو با یه پتونازک پر کنی
به نظرم خیلی خوبه مخصوصا برای مهمونیا که میخوای بری با خودت ببری که اونجا بچه را روی زمین نذاری من دخترم چون قولنج داشت توی خونه همش بغلم بود ولی تا 6- 7 ماهگیش هرجا میرفتیم براش میبردم چون دوس نداشتم بچمو هرجایی بخوابونم اما دخترخاله هام که کلا با کریر بچه بزرگ کردن حتی بعدم که 2 -3 سالشون شد بچه ها میرفتن میاوردن جلوی تی وی میشستن توش!
کالسکه هم برای وقتایی که خودت بخوای بری بیرون خیلی لازمه آدم که همش با ماشین نیست مثلا شاید بخوای بری پیاده روی مخصوصا بعد از عید که هوا خوبه نی نی را میذاری توش و دوتایی باهم میرید کلی میگردید بچه هم یکم آفتاب میخوره حالش جا میاد
اگه میخوای هردوتاشو بخری خیلی هم هزینه نکنی دلیجان بگیر مارک فوق العاده خوب و ایمنی هست توی مارک های ایرانی ما چون خودمون سیسمونی فروشی داریم با اطمینان بهت میگم بهترین مارک ایرانیه اما مارک بهار و اینا خوب نیست. قیمت سرویس کامل کالسکه وکریر وکیف و روروئک هم از 380 داره تا 480 بستگی به جنس روکش داخلش

مرسی عزیزم چه مارکی همه کریرا رو میشه به عنوان صندلی ماشین تبدیل کرد؟

کریر دلیجان را میشه تا 9 ماهگی به جای صندلی ماشین استفاده کرد برای بعدش هم میتونی صندلی ماشین دلیجان را بخری که تا 4 سالگی جواب میده

اره يكم بحث داشتيم ولي تا گفتم نگران شد بنده خدا مرسي ك دعام كردي ممنون

خداروشکر که ب سلامتی و خوبی گذشت عزیزم

من هردوتاشو خریدم کریر خوبه به شرطی که بچت توش بخوابه نگران فشار کمر و اینا هم نباش من از چندتا دکتر ...

ممنون از راهنماییت بهارجون

احتمالا بخرم براش اما هنوز باباش نظری نداده

اره کالسکه رو حتما میخرم ان شاالله

مرسی گلم لطف کردی