چه مسخره بازی راه انداختن مردم از کار زندگی انداختن خودشون که فقط میشینن پشت میز هیچ تکونی به خودشون نمیدن فقط حقوق مفت میگیرن بعد تعطیلات برای چیشونه
چرا کسی اعتراض نمیکنه واقعا اینا تا یه ماه هم شده تعطیل می کنند همینجوری
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به احتمال زیاد هس به خاطر الودگی هوا از سایت های خبری خوندم 😑
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
اره ولی فقط مدرسه ها آپارات از ساعت هفت ونیم باز میشن
مطمئنی ؟ یعنی ادرات و بانک ها باز هستند ایشالله ؟
چی میشد اگه کار اداری و بانکی داشتی همش تعطیل و کارات میموند رو هوا
دانشگاه ها تا اخر ترم تعطیله با مدارس که هفته دیگه کلا تعطیله .
ادارات و بانک رو هنوز تعطیل نکردن احتمال زیاد تعطیل نیست
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
انشاالله گفتن باز دیگه اگه چیزی نشه تا شب اعلام میکنم تعطیل ولی تا الان گفتن ساعت شون تغییر کرده
پس خدارو شکر مرسی گلم ❤️