2777
2789

یکی میفته گوشه پیشانیش یه خراش نازک میفته باباش فرداش میاد مدرسه به معاون مدرسه میگه که فیلم نشون بده ببینم چی شده اونم نشون نمیده میگه باید نامه بیاری من نمیتونم گفته چیشده اونم گفته که هیچی دوتا بچه بازی کردن خوردن بهم بعد پرده پافشاری کرده که موظفی نشونم دادی اونم گفته برو شکایت کن اونم رفته واسه مامانم شکایت طرح کزده مامانم از اسفند هی دادگاه میره میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم دهوبار معذرت خواهی کرده گفته نه نمیخوام بخدا یه خداش دو سانت بوده طرف میگه بهم برخورده امروز مامانم رفته دادسرا قرار کفالت صادر کرده گفته ضامن بیار نیاری با دستبند میایم میبریم 

کار خوبی کرده که شکایت کرده

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه خراش دو سانتی شده ۱۶ میلیون مامانم باید بده بعدم تو قرار زده ضرب عمدی توسط اسم مامانمم هرچی مامانم میگه عمری نبوده دو تا بچه بودن پدرش میگه نه بامن بد حرف زده گفته برو شکایت گن  منم رفتم 

خب چرا فیلمو نشون نداد؟اگه روال اداری داره که باید اداره دستور نشون دادن فیلمو بده خب بهش توضیح میدا ...

همین گفته گفته برو حراست اونم گفته تو وظیفه نشون بدی یالا نشون بده

بنظرم بعضی وقتا باید عجول بود .ناظم مدرسه دخترم از پله ها پرت کرد رفتم فیلمم نشون ندادن هرچقدر اصرار کردم  چندروز بعد از اون مدرسه رفت حالا دخترم کلاس هفتم بودبه نبود که بگم نمیفهمه