2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره طلاق از اخر ایه دو ک نوشته ( و من یتق الله ....) تا اخر ایه سه ک نوشته ( قد جعل لکل شعی قدرا) 

یعنی ی نوع معجزه اس 

برای حل شدن مشکلات برای اومدن رزق و روزی تو زندگی خیلی موثره از منی ک جواب گرفته ازش اینو میشنوی

معنی ایه هم بخونی کامل متوجه حرفام میشی

من روزی ۲۰۰ تا میخوندم تا سه روز اول از رو قران میخوندم بعدش دیگ خود ب خود حفظش شدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
سوره طلاق از اخر ایه دو ک نوشته ( و من یتق الله ....) تا اخر ایه سه ک نوشته ( قد جعل لکل شعی قدرا) ی ...

ابجی بایداولش نیت کنم بعدش ایه ۳بخونم ؟من بدون شمارش تعدادهمین جوری میخونم

ابجی بایداولش نیت کنم بعدش ایه ۳بخونم ؟من بدون شمارش تعدادهمین جوری میخونم

اره فداتشم نیت کن 

خیلی ام بهتر هرچقدر در توانت هست بخون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چجوری باید خوند؟ روزی ۲۰۰ تا؟

اره جانم مثل ذکر باید روزی ۲۰۰ تا خوند حتی بیشتر شدم بهتر ولی هرچقدر در توانته بخون

صیغه نذربایدقبلش بخونم من بلدنیستم ابجی میشه لطفابامثال بهم بگی چه جوری نیت کنم ؟

ن فداتشم لازم نیست فقط تو دلت مشکلت رو نیت کن ک ب نیت حل شدن فلان مشکل ان شاالله خدا حلش کنه همینو بگی‌کافیه

شماتاچندوقت خوندین اثراتش دیدین چه مدت طول میکشه؟

من بعد ۲۰ روز واقعا اثراتش رو دیدم