2777
2789
عنوان

جاریم بهم شیره نداد بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو به موقع توهم نده تمام

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اهمیت نده از حسادته وقتی به رو خودت نیاری بیشتر حرص میخوره به شوهرت بگو که این دفعه نگه واس اونم خری ...

اره حتما بهش میگم حالا نمیگم خرید زیاد ولی مثلا من تی‌شرتی چیزی بخرم یا کش مویی چیزی خیلی خاص باشه میگه برا اونم بردار  

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
هیچی نگو به موقع توهم نده تمام

ولی قبول داری آدم ناراحت میشه .

من سایه چشم خریده بودم شش رنگ گفت چه خوشگله سریع گفتم برا تو من یکی دیگه میگیرم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
ولی قبول داری آدم ناراحت میشه .من سایه چشم خریده بودم شش رنگ گفت چه خوشگله سریع گفتم برا تو من یکی د ...

آره صد در صد منم واقعا ناراحت شدم دیدم اینجوری کرده باهات، ولی یجوری هست نمیشه چزی گفت چون خودت بَده میشی میگن نگاه شکمویه بخاطر یه ذره شیره اینو گفت اونو گفت اینجوری کرد اینکارو کرد! اشتباه کردی اشتباه مگه عزیزته آخه؟ خانواده شوهر هرکار کنی بازم همونه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اتفاقا خوب کرد گفت چون من خیلی به اون چیزی میدادم

چیبگم والا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫