2777
2789
عنوان

داستان زندگـــــے مــــن!

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 179 پست
چه داستان غمگيني و چه دختر خانم و صبور و بادرايتي عزيزم هستي واقعا متين و خانمي به به افرين بهت الهي ...

خــــیلــــــــے ممنونم از شـــما و وقتی که گذاشتــیـــن💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامشه واسه بعد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 

وای عزیزم ممنون بابت اینکه ازقبل نوشتی.خداخیلی دوست داره بعدازاینم سختی الان به آسانی رسیدی خداروشکر که داداشت پشتت بود

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

میدونی تو خیلی خوشبخت میشی خیلی، فقط روزگار خوب جلوته چون تو بدترین شرایط بزرگ شدی طعم شیرین زندگیو میتونی بچشی و متوجه بشی

تو خیلی خیلی خوشبخت میشی

همونطور که همسرتو کشیدی سمت خودت مادرشم به زودی فقط قسم راستش قسم سر تو خواهد بود

فرزندان خوبیم تربیت میکنی اون روز یاد حرف من بیفت 

این فقط فشاره که از ذغال الماس میسازه

موفق و پیروز باشی عزیز دلم

ممنون که پشت هم گذاشتی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

عزيزم داستان زندگيت رو خوندم بهت تبريك ميگم كه اينقدر عاقلي و اينقدر خوب زندگيت رو مديريت كردي با توجه به شرايط بدي كه در خانواده داشتي از خدا ميخوام كه از اين به بعد زندگيت سرشار از شادي باشه و پسرت يك ادم خيلي بزرگ و نمونه اي بار بياد كه روح و جسمت بابت عاقبت پسرت مملو از شادي باشه

ایشالا ازین ببعد بهترین روزها در انتظارته. واقعا خیلی سختی کشیدی خداوند پسرت رو برات اهل کنه 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

واقعا بهت تبربک میگم استارتر عزیز که تونیتی از توی اون زندگی خودت رو پاک بکشی بیرون

خدا همراهت باشه انشالله

راستش من یادمه شما داستانت رو قبلا گذاسته بودی اولاش برام تکراری بود

ولی اسمت رو یادم نمیاد😁

انشالله خدا پشت و پناهت باشه عزیزم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

وای عزیزم ممنون بابت اینکه ازقبل نوشتی.خداخیلی دوست داره بعدازاینم سختی الان به آسانی رسیدی خداروشکر ...

ممنونم از شما که وقت گذاشتی،خدای مهربون همیشه پشتم بوده وگرنه معلوم نبود الان کجل بودم...

همه رو نوشتم عزیزم شماره۲۰اخرشه

قشنگ مثل منی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 
میدونی تو خیلی خوشبخت میشی خیلی، فقط روزگار خوب جلوته چون تو بدترین شرایط بزرگ شدی طعم شیرین زندگیو ...

عزیزم من واقعه عاشق تو یه نفرم تو سایت

با کاربری اصلیمم داستانمو نوشته بودم اما فقط روی سفیدشو اما اینو ساختم تا کامل و واقعی بگمش

و بعدا توی تاپیکا همش ازم سوال نشه...

خدا دختر گلتو برات نگه داره ممنونم بابت پست قشنگت💙

عزيزم داستان زندگيت رو خوندم بهت تبريك ميگم كه اينقدر عاقلي و اينقدر خوب زندگيت رو مديريت كردي با تو ...

خـــــیـــــلــــــــے ممنونم بابت دعا و انرژی قشنگت عزیزمی💙💙