الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم دوست گلم اومدی تایپیک من ادرس تایپیکتو گذاشتی داستانتم طولانیه بچه ها اوندن داستانتو بخونن دیگ هیچ کس نیس ج منو بده اشکال نداره ولی من نیاز ب کمکشون داشتم
عالی بود...خیلی دلم گرفت ازخوندن بعضی مطااب...وای امیدوارم که هرچی سختی کشیدی برای خودت وبچت تبدیل به بهترین هابشه..شک نکن که خداخیلی دوست داره که نجاتت داد..برای من هم دعاکن که بدجورگرفتاری دارم وبتونم بچه م وخوب تربیت کنم.مرسی
ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
عزیزم پاک بودن تو شرایط شما خیلی کار سختی بوده اما شما پاک زندگی کردی و با صبوری و گذشتت یه زندگی نو رو شروع کردی ،امیدوارم خدا بهت کمک کنه تا هر روز خوشبخت تر و شادتر از روز قبل زندگی کنی
سلام خوشحالم که هم خودت همداداشت سرو سامون گرفتین .استرس گرفتم گفتم نکنه خانواده های همسرتون از وضعیت مادرتون خبر دارن.ان شالله خدا خودش کمک میکنه و مثل همیشه به تو و داداشت کمک میکنه. چطور موقعی شما 15 سالت بود و میرفتی با مادرت اون مردا کاری بهت نداشتن تعجب میکنم.!