2777
2789
عنوان

داستان زندگـــــے مــــن!

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم دوست گلم اومدی تایپیک من ادرس تایپیکتو گذاشتی داستانتم طولانیه بچه ها اوندن داستانتو بخونن دیگ ...

عزیزم شرمنده تو هم لینک تاپیکتو بزار اینجا دوستان میان همونجا بازم ببخشید حلالم کن

عزیزم شرمنده تو هم لینک تاپیکتو بزار اینجا دوستان میان همونجا بازم ببخشید حلالم کن

ن گلم مهم نیس دلم بدجور گرفته و داغون بود و گیج بودم چیکار کنم گفتم راهنماییم کنن ک خودشون دوست نداشتم اشکال نداره 

تاپیکتو خوندم برات از خدا صبر و برای مادرت آخرو عاقبت خوش میخوام 

ن گلم مهم نیس دلم بدجور گرفته و داغون بود و گیج بودم چیکار کنم گفتم راهنماییم کنن ک خودشون دوست نداش ...

لینک تاپیکتو گذاشتم توی آخرین تاپیکم هرکسی سر بزنه میادش

خیلی معذرت میخوام تورو خدا حلالم کن قصد بدی نداشتم شما هم یه کاری کن عنوان بزن که میخوای داستان زندگیتو بگی دوستان میان

عالی بود...خیلی دلم گرفت ازخوندن بعضی مطااب...وای امیدوارم که هرچی سختی کشیدی برای خودت وبچت تبدیل به بهترین هابشه..شک نکن که خداخیلی دوست داره که نجاتت داد..برای من هم دعاکن که بدجورگرفتاری دارم وبتونم بچه م وخوب تربیت کنم.مرسی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم پاک بودن تو شرایط شما خیلی کار سختی بوده اما شما پاک زندگی کردی و با صبوری و گذشتت یه زندگی نو رو شروع کردی ،امیدوارم خدا بهت کمک کنه تا هر روز خوشبخت تر و شادتر از روز قبل زندگی کنی

الا بذکرلله تطمئن القلوب

سلام خوشحالم که هم خودت همداداشت سرو سامون گرفتین .استرس گرفتم گفتم نکنه خانواده های همسرتون از وضعیت مادرتون خبر دارن.ان شالله خدا خودش کمک میکنه و مثل همیشه به تو و داداشت کمک میکنه. چطور موقعی شما 15 سالت بود و میرفتی با مادرت اون مردا کاری بهت نداشتن تعجب میکنم.!

سلام خوشحالم که هم خودت همداداشت سرو سامون گرفتین .استرس گرفتم گفتم نکنه خانواده های همسرتون از وضعی ...

خب معمولا سفره خونه میرفتیم و شلوغ بود

و بقیه جاها هم تعداد افراد زیاد بود

ممنونم ان شاالله با دعای شما دوستای گل 💙

چه داستان غمگيني و چه دختر خانم و صبور و بادرايتي عزيزم هستي واقعا متين و خانمي به به افرين بهت الهي كه خير و خوشي بباره برات از اين به بعد در زندگيت

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.