2777
2789

من که شوهر ندارم ولی وقتی نیاز به توجه دارم کلی بهم توجه میکنه و کلا خودش میفهمه که خستم و حصله ندارم و همیشه با حرفاش و کاراش و چیزایی که واسم میاره سرحالم میکنه❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم بش میگم خیلی رک  با کمی ته صدای دلبری و عشوه ای و لوس بازی🤣

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

برای خودم یه دمنوش درست میکنم موهامو شونه میکنم یه لباس که دوست دارم میپوشم تو خونه تمیز کنار مبل میشینم و کتابی که دوست دارم میخونم و بوی غذای مورد علاقم که روی اجاق در حال پخته همه جا رو گرفته 

یا لباس پیاده روی میپوشم بطری آب رو برمیدارم بچه ها رو میسپرم به باباشون و میرم قدم میزنم باور کن حالم عالی میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میرم بش میگم خیلی رک با کمی ته صدای دلبری و عشوه ای و لوس بازی🤣

بعد ری اکشن همسرتون چیه؟

نازتو میکشه؟

همسرم خیلی کم حرفه اصلا بلد نیست دلبری کلامی بکنه🙂

بعد ری اکشن همسرتون چیه؟نازتو میکشه؟همسرم خیلی کم حرفه اصلا بلد نیست دلبری کلامی بکنه🙂

اره عزیزم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان