2777
2789
برای خودم یه دمنوش درست میکنم موهامو شونه میکنم یه لباس که دوست دارم میپوشم تو خونه تمیز کنار مبل می ...

چقدر خوب که نیاز نداری به کسی که حالت خوب باشه.

ولی من واقعا احساس میکنم نیاز عاطفیم اشباع نمیشه دوستدارم قربون صدقه م بره. دلبری کلامیش صفره ها صفر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خجالت میکشم بگم😂

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

چقدر خوب که نیاز نداری به کسی که حالت خوب باشه.ولی من واقعا احساس میکنم نیاز عاطفیم اشباع نمیشه دوست ...

زمانیکه به خودت بها بدی و برای خودت و حال خوبت تلاش کنی ناخودآگاه طرف مقابل هم میاد سمتت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

توی رابطه گرم و مهربون میشه یا اونم سرده

نه رابطه اوکیه

ولی خب همه نیاز ی زن که مسائل جنسی نیاز نیاز دیگا ایم هست نیاز عاطفی. چون خیلی کم حرفه همیشه. اصلن بلد دلمو ببره نازمو بکشه. و من نیازبه توجهم سیر نمیشه