2777
2789

بنظرم اصلا شب مهمی نیست حالا یه دقیقه بیشتر باش ک چی بقیه شبا چ گلی بسر هم زدیم ک الان برا یلدا جشن بگیریم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

با خودم میم کاش اصلا نبود1😔🖤

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من امسال تو خونه ی خودمونم.همسرم از دست خانواده ام ناراحته رفت و آمد نمیکنه باهاشون الان چند ماهی هست.سمت خانواده شوهرم اصلا نمیدونن چیه یلدا.ساعت 8 میخوابن.امسال میمونیم خونه خودمون 

گرونی بی تاثیر نیس

گرونی یه قسمت شه

من بیشتر بخاطر چشم و هم چشمی ها بی انگیزه شدم

به خاطر حرکتای افراطی

یه دورهمی ساده رو تغییر دادن

خرید لباس ست ، ظرف مخصوص ، هزار مدل دسر ، تزئینات 🙄 ، گروه رقص و موسیقی ، بدلیجات و طرح ناخن و شنیون و میکاپ های مسخره ، بادکنک آرایی و و و

ول مون کنین بابا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

عزیزم منم چند ساله هیچ تفاوتی واسم نداره مثل بقیه شبها ای بابا ازز ندگیت لذت ببری روزات با موفقیت طی بشه به نظرم قشگنترین شب دنیاست حالا ده دقیقه طولانی تر باشه الان دیگه اینقد گرونی بیداد میکنه که نمیشهیه بهانه ایی برای دور هم بودن داشته باشیم همه از هم گریزانند متاسفانه