سلام دوستان شب زنده دار.کمکم کنین.من چندساله گرفتار وسواسم تو غسل تو وضو تو طهارت تو شستن .......اووووه تو خیلیااااااا.خسته شدم خسته میدونم بی تفاوتی راه حلشه ولی بازم نمیشه.توروخدا حرفایی بزنین ک رها کنم.همسرم میگ دکترو روانشناس خوبت نمیکنه خودت باید بخوای.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید به حدی برسی که بگی خسته شدم و واقعا تلاش کنی مشاوره هم درمورد اینکه آب همه چی رو پاک میکنه و نجس و پاکی رو برات بیشتر توضیح میده مثلا تو با یه دست شستن پاک میشی ولی دوبارش دیگه بیهودس
زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟ گفت :نخریدند تمام شد!!!!
عزیزم وسواس رو روانپزشک باید درمان کنه و اگه درمانش نکنی از دسواس تبدیل به بیماریهای دیگه روحی میشه که با بالا رفتن سن تشدید میشه.فکر کن اگه الان درمان نکنی دامنه وسواست روز به روز بیشتر میشه الان سر عسل و وضو هست بعد سر گرد وخاکه بعد سر بستن در خونه بعد سر کنتور برق و گاز هنگام مسافرت و بعدش هم کشیده میشه به توهم.اینو کسی بهت میگه که دو نفر از اعضای خونواده اش در گیر وسواس فکری هستن