2777
2789
عنوان

چی هوس کردین تو بارداری بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 94 پست

من باردار بودم هوس فسنجون مامانم رو کرده بودم .هر شب خوابش رو میدیدم گاهی گریه ام میگرفت از شدت خواستن .از مامانم هم دورم نمیتونستم برم بخورم 😔

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خانمای بادار و غیر باردار  جمعتون جمع  لطفاااااا برا منم دعا کنید مامان بشم پیشاپیش ممن ...

عزیزم امیدوارم تو هم هر چه زودتر دامنت سبز بشه فقط استرس نداشته باش منم یک سال و نیمه منتظرم خدا بزرگه تو هم مامان میشی عزیزم

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم میگن که بعضی ها ویار شوهر میگیرن و از شوهراشون فراری میشن میگم خیلی باحاله ها 

من به بوی شوهرم حساس شده بودم میومد خونه تو زمستون سریع پنجره ها رو باز میکردم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من یک بار نارگیل تازه هوس کردم. فصلشم نبود.همسرم رفت وقتی اومد پیدا نکرده بود واسم پودر نارگیل گرفته ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای جااااااااانم چقد دوستت داره ه ه ه ه💋

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

خانما يبوست تو بارداري چطوري برطرف كنيم

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
صبحانه ناهار  عصرانه شام 👈پنیییییر😝

وای وای پنیر من هر روز تو شرکت صبح ها میخورم میگم خدایا حافظم از بین میره البته با گردو خوب میشه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من باردار بودم هوس فسنجون مامانم رو کرده بودم .هر شب خوابش رو میدیدم گاهی گریه ام میگرفت از شدت خواس ...

الهی عشقم این دیگه خیلی خیلی سخته

بچه هاچجوریه خواستنش؟

با هوس کردن خانم های غیر باردار فرق داره؟؟؟

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...
خانما يبوست تو بارداري چطوري برطرف كنيم    

نمیدونم عزیزم ولی روغن زیتون اگه ضرر نداره بخور این کار خوب میکنه تا حدودی 

بچه هاچجوریه خواستنش؟ با هوس کردن خانم های غیر باردار فرق داره؟؟؟

نه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند