سلحشور مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 عنوان چی هوس کردین تو بارداری بخورید | مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 94 پست خانم های که باردارن یا قبلا باردار بودن بیان بگن من هنوز که باردار نیستم ولی خوشحال میشم جواب هاتون رو بخونم خیلی باید قشنگ باشه خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1396/09/14 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساناز47 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 10833 بارداری اولم ماست موسیر وگوجه سبز وترشیجاتبارداری دومم کباب و سیرینی جاتکلن بارداریم همه چی دلم میخواست اما اما اما سره جفتش هم از شوهرم به شدت بدم میومد بوی تنش😷😷😷 دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
113 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 5625 اوایل همش آلوچه وبستنی دوست داشتم الان همه چی 😂 وایییی الوچه😋😋😋😋😋😍 اینطوریآرزوکردنمقشنگه: یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه 🤍✨️
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18480 من هیچی هوس نمیکردم واز بوی همه چیزم فرار میکردم ولی زیاد اذیتم نمیشدم فقط لحظه ایی بود که بوی حتی بسکوییت هم خوشم نمیومد و بعدش عادی میشد . اما خب اون لحظه که از بوشون بدم میومد لحظه بدی بود 😊
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 من به دلم موند که هوس یه چیزی بکنم نميدونم چرا هوس هیچی نمیکنم ان شاالله تو هم یه چیز هوس میکنی ولی برای بعضی از هوسها میگن یه چیزی تو بدن ویتامینش کمه که اینجوری میشن بعضی ها خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28988 خانمای بادار و غیر باردار جمعتون جمع لطفاااااا برا منم دعا کنید مامان بشمپیشاپیش ممنون از،لطفتون😍😍😍😍😍 من مامان شدم🥲
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 بارداری اولم ماست موسیر وگوجه سبز وترشیجات بارداری دومم کباب و سیرینی جات کلن بارداریم همه چی دلم ... منم شنیدم میگن که بعضی ها ویار شوهر میگیرن و از شوهراشون فراری میشن میگم خیلی باحاله ها خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 من همش دلم پفيلا ميخواد دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18480 هنوز کشف نشده که علت هوس ویا ویار در بارداری دقیقا عاملش چی هست. کمبود ویتامین نیست اگر بود علتش بطور دقیق مشخص میشد.
ساناز47 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 10833 خانمای بادار و غیر باردار جمعتون جمع لطفاااااا برا منم دعا کنید مامان بشم پیشاپیش ممن ... انشالله دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
alma76 عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2248 اولین چیزی که هوس کردم جگربودبعدشم چیپس سرکه نمکی باساندویچ سرد دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه
طلا1645 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 4760 والا من نه باردارم نه قصد باردارى دارم ولى كلاً هميشه هوس چيزاى ترش مى كنم 🤔😁😁 بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
alma76 عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2248 منم شنیدم میگن که بعضی ها ویار شوهر میگیرن و از شوهراشون فراری میشن میگم خیلی باحاله ها نباباخیلی سخته شوهره گناه داره خب ولی من برعکس قبل شوهرموبیش تردوس داشتم دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 من یک بار نارگیل تازه هوس کردم. فصلشم نبود.همسرم رفت وقتی اومد پیدا نکرده بود واسم پودر نارگیل گرفته ... آخی عزیزم اینقدر بد میشه آدم چیزی بخواد و اون موقعه پیدا نشه همش احساس میکنه اون چیز جلو چشمشه البته از تجراب بقیه میگم ها خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فاطی19 عضویت: 1395/10/02 تعداد پست: 4132 ان شاالله تو هم یه چیز هوس میکنی ولی برای بعضی از هوسها میگن یه چیزی تو بدن ویتامینش کمه که ا ... آره وقتی بدن کمبود داشته باشه بیشتر به یه چیز خاصی گرایش داره من اگه چیزی بود تو خونه میخوردم نبودم که هیچی 😊اصلا ایراد نمیگرفتم😓 🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕