2777
2789
عنوان

چی هوس کردین تو بارداری بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 94 پست

بارداری اولم ماست موسیر وگوجه سبز وترشیجات

بارداری دومم کباب و سیرینی جات

کلن بارداریم همه چی دلم میخواست اما اما اما سره جفتش هم از شوهرم به شدت بدم میومد بوی تنش😷😷😷

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی هوس نمیکردم  واز بوی همه چیزم  فرار میکردم  ولی زیاد اذیتم نمیشدم  فقط لحظه ایی بود که بوی  حتی بسکوییت هم خوشم نمیومد  و بعدش  عادی میشد . اما خب اون لحظه که از بوشون بدم میومد  لحظه بدی بود  😊

من به دلم موند که هوس یه چیزی بکنم نميدونم چرا هوس هیچی نمیکنم

ان شاالله تو هم یه چیز هوس میکنی 

ولی برای بعضی از هوسها میگن یه چیزی تو بدن ویتامینش کمه که اینجوری میشن بعضی ها

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
بارداری اولم ماست موسیر وگوجه سبز وترشیجات بارداری دومم کباب و سیرینی جات کلن بارداریم همه چی دلم ...

منم شنیدم میگن که بعضی ها ویار شوهر میگیرن و از شوهراشون فراری میشن میگم خیلی باحاله ها 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

اولین چیزی که هوس کردم جگربود

بعدشم چیپس سرکه نمکی باساندویچ سرد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
منم شنیدم میگن که بعضی ها ویار شوهر میگیرن و از شوهراشون فراری میشن میگم خیلی باحاله ها 

نباباخیلی سخته شوهره گناه داره خب ولی من برعکس قبل شوهرموبیش تردوس داشتم 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
من یک بار نارگیل تازه هوس کردم. فصلشم نبود.همسرم رفت وقتی اومد پیدا نکرده بود واسم پودر نارگیل گرفته ...

آخی عزیزم اینقدر بد میشه آدم چیزی بخواد و اون موقعه پیدا نشه همش احساس میکنه اون چیز جلو چشمشه 

البته از تجراب بقیه میگم ها    

ان شاالله تو هم یه چیز هوس میکنی  ولی برای بعضی از هوسها میگن یه چیزی تو بدن ویتامینش کمه که ا ...

آره وقتی بدن کمبود داشته باشه بیشتر به یه چیز خاصی گرایش داره من اگه چیزی بود تو خونه میخوردم نبودم که هیچی 😊اصلا ایراد نمیگرفتم😓

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕