2777
2789
عنوان

چی هوس کردین تو بارداری بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 94 پست
زنداییم میگفت کسایی که قبل بارداری خیلی حالت تهوع میگیرن که دلیلش به خاطر میکروب معدس نه چیزای دیگه، ...

من خودمم همش حالت تهوع داشتم تا چند ماه پیش رفتم دکتر متخصص بهم قرص داد ناشتا میخوردم الان بهترم گفت اگه خوب نشدی باید آزمایش میکروب معده بدی بعد هم آندوسکوپی الان کمی بهترم ولی عوض اون همش هر چی میخورم ترش میکنم چی بگم بیماری زیاده من یه مدت اول همش حس میکردم باردارم هی بی بی چک میخریدم ولی دیگه رفتم دکتر اگه باردار نباشی از معده است دیگه که خیلی هم سخته اذیت میشی

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من خودمم همش حالت تهوع داشتم تا چند ماه پیش رفتم دکتر متخصص بهم قرص داد ناشتا میخوردم الان بهترم گفت ...

اره منم دقیقا همین پروسه رو طی کردم

امپرازول و الومینیم جی میخوردم

اما الان خود به خود بهترم

شمارو نمیدونم ولی صبحا دیر از خواب پامیشم

یعنی ۸ صبح که ساعته گرسنگیمه خوابم

۱۰ که بیدار میشم تهوع دارم

شبا قبل خواب که یه چیزی بخورمو معدم خالی نمونه صبحش بهتر میشه حالم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من هوس دوران بارداري با هوس غير بارداري تفاوت داره 

مثلا همين چند شب پيش نصف شب هوس ترشي و دمپختي كردم جوري كه ميخواست گريه ام بگيره آخه اطرافم كسي نيست ترشي خونگي درست كنه بهم بده 

به حدي هوس كرده بودم كه گريه ام گرفته بود 

اما غير بارداري هوس هر چي ميكني نباشه هم برات مهم نيست يا نهايتا چند روز بعدش تهيه ميكني ميخوري اما تو بارداري همون لحظه اون چيزي كه هوس ميكني جلوت رژه ميره و مزش مياد زير زبونت 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
به نظر من هوس دوران بارداري با هوس غير بارداري تفاوت داره  مثلا همين چند شب پيش نصف شب هوس ...

درسته منم اینجوری شنیدم مخصوصا اگه نتونی تو دوران بارداری بخوری بعد از بارداری بخوری یادت بیاد امکانش پیش بیاد بخوای بخوری انگار اصلا اون مزه ای که ازش میخواستی اون موقع نیست و خیلی هم بد مزه است 

اصلا شاید چیزی باشه که قبل بارداری ازش متنفر بودی ولی تو بارداری یهو هوس میکنی 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

پس خانم های باردار هر چی دلتون خواست بخورید تا آرزوش به دلتون نمونه چون بعدا یادتون میفته حرص میخورید