2777
2789
عنوان

چی هوس کردین تو بارداری بخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 94 پست
بچه ها ویار ترشی و شیرینی به جنسیت بچه ربط داره؟

ميگن ترشي دختره شيريني پسر شوري هم پسره

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غک کنم شیرینی پسره ترشی دختره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
نه 

ا؟؟؟واقعا فرق نداره؟؟؟

چه بی مزه پس چجوری میفهمین ویاره؟

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

من علمیش رو نمیدونم ولی هم خواهرم هم زن داداشم هر دو لواشک هوس کردن و پفک بچه شون پسر بود 

البته میگم اینها دقیق نیست

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چه حالی شدی اون موقع😂😂😂😂😂

دقیقا همین ایموجی که گزاشتم😐😐

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
ا؟؟؟واقعا فرق نداره؟؟؟ چه بی مزه پس چجوری میفهمین ویاره؟

هوس ميگن ويار چيز خاصي نيست بابا فقط باردار نيستي هوس ميكني ميگي بيخيال مثلا شبه نميخواد ولي وقتي بارداري شبم باشه بايد بخوري

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
ا؟؟؟واقعا فرق نداره؟؟؟ چه بی مزه پس چجوری میفهمین ویاره؟

من این طوری شنیدم خیلی دلت میخواد اون چیز همین الان باشه و بخوری از تایپک ها هم خوندی که بعضی ها حتی خوابش رو هم میبینن مامان من میگه وقتی بو خاک میومد میخواستم دیوار رو گاز بزنم میگه یه تیکه ازش یواشکی بردارم بخورم حالا حتما یه کم شدیدتر از هوسهای معمولی بوده یا هست

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نه عزیزم به اینا ربط نداره من سر بچه اولم فقط شیرینی میخوردم پسر بود سر دومی فقط ترش و شور بازم پسر ...

وای چقد خوشحال شدم 2تا پسر ناز داری خدا حفظشون کنه😍😍😍😙😙برا منم دعا کن دومی پسر باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ای جااااااااانم چقد دوستت داره ه ه ه ه💋

تازه با هیجانم تعریف میکرد که اره داشتم برمیگشتم خونه یهو بادم اومده که نارگیل پیدا نمیشه پودرش که پیدا میشه. حس میکرد یه معمای بزرگو حل کرده😓😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️