2777
2789
عنوان

خانم همسایه

716 بازدید | 44 پست

بچه ها ما خونمون ۲ طبقه هست طبقه بالا رو اجاره دادیم ک همه چیزش جداست فقط هر دو طبقه پارکینگ ندارن و مجبوریم ماشینو بیرون بزاریم برا همین دوربین نصب کردیم و اکثر مواقع رو تلویزیون رو دوربینه

خانم مستاجرمون خییییلی بیش از حد رفیق بازه مثلا شده عصری با رفیقاش رفته شب برگشته دوباره چن دقیقه بعد هم رفته ۳ شب اومده( ما معمولا دیر میخوابیم)رفیقاشم خیلی پرشر شیطونن مثلا ی سری صدای قهقهه و سرو صدا میومد شوهرم دید خانم همسایه و دوستاشن شوهرش هم مشکلی با این قضیه نداره ولی دلم برا بچشون میسوزه اینقدر ک با رفیقاشه با بچش کار نمیکنه فک کنید بچه بیچاره تا سر ساعت ک مادرش بیرونه بچه هم باید تو اون جمع باشه بچش پسره و ۷ سالشه ولی بنظرم خیلی رفتارای دخترونه داره مثلا خییلی لوسه یا همش ی عروسک بغلشه  شوهرش ادم زحمت کشیه ولی خانمه اینجوره ک یک ماه ممکنه خونه نیاد بره خونه مجردی دختر عموش ی شهر دیگه(اینا رو خودش تعریف کرده برام) الانم یواشکی جهازش رو برداشته از خونه رفته شوهرش ب شوهرم زنگ زد ک ببینه کیا اومدن ورداشتن بردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش دوسش داره و برا همین پایه زنشه 

ولی خانمه بنظرم ب شوهرش اهمیت نمیده چون ی سری ک گفت یک ماه پیش دخترعموم بودم پرسیدم پس شوهرت چی میشه گناه داره چطور میتونه اینقدر دور باشی

اون فکر کرد منظورم رابطه جنسیه در جوابم گفت ما خیلی رابطه نداریم

به تو چه ربطی داره واقعا اگه ناراحتیت به خاطر دور همیاشه اون یه داستان دیگست

فک کنم بیشتر براش عجیب به نظر اومده خواسته نظر بقیه رو هم بدونه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من نمی‌دونم به شما ربطش چیه؟سرت تو زندگی خودتون باشه

حالا من ی چیزی گفتم دخالتم نکردم خانمی ک ایطور برخورد میکنی 

من چون خودم بچه ندارم برا همین بچش ب چشمم اومده ک چرا اینقدر مادرش بیخیاله نسبت بهش

اخه کجاش عجیبه خواهر من

فدات عجیب نیست ک ی مادر تا دیر وقت بخاطر خوش گذرونی خودش بچش برو ببره با خودش اونا ی ی سری ادم ک صدای خنده و شوخیاشون خیابونو ورداشته

به تو چه ربطی داره واقعا اگه ناراحتیت به خاطر دور همیاشه اون یه داستان دیگست

ن چون خودم بچه ندارم بچش میگم گناه داره 

شوهرم میگه این بچه تباه میشه اخه الان موقع مدرسه رفتن بچشه ولی بچه ایی ک تا دیروقت بیرونه کی بخوابه کی بیدارشه بره مدرسه

دیگه بچه ی اون مادره، کی دلش نمیسوزه؟ قسمت اون بنده خدا هم این بوده

قسمت معنی نداره  پدر مادر خواستن ک اون بچه باشه پس مسئولن در برابرش 

شوهرش زنگ زده میگه من زنمو دوس دارم نمیدونم چرا وسایلو ورداشته برده 

من شوهرم گفتم دخالت نکنه چیزی هم نگه یا راهنمایی نکنه زندگی خودشه اگه ی وقت فیلمو خواست