2777
2789
عنوان

خانم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 44 پست
الان میخورنت اسی😩

والا نمیدونم چرا اینجوره کسی چیزی ببینه تعریف کنه خیلی عجیبه انگاری متهم میشی ب دخالت کردن حالا من بحثم اینه ی زن وقتی مادر میشه باید از ی سری چیزا بخاطر بچش بگذره 

بزار ۳۵ سال رو رد کنه پشیمون میشهدوست و سروصدا و خوش گذرونی های این مدلی یه دوره ایه و تموم میشه بعد ...

والا چی بگم من تو زندگیشون نیستم ولی ی سری ک پرسیدم شوهرت چطور کنار میاد با ای بیرون رفتنا گفت از روز اول باهاش شرط کردم ک دخالت نکنه و بدون دوستام نمیتونم  این خانم بعضی وقتا رفیقاشو میاره خونه پارتی میگیرن شوهر بیچاره رو بیرون میکنه 

شوهرش ظاهرا خیلی دوسش داره ک کنار میاد حتی الانم ک خانمش خونه رو خالی کرده ب شوهرم میگفت زنمو دوس دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم چرا اینجوره کسی چیزی ببینه تعریف کنه خیلی عجیبه انگاری متهم میشی ب دخالت کردن حالا من ب ...

اینجا فقط فاز به من چه، به تو چه برداشتن

دقیقا برای منم عجیب بود

بعدم شما اتفاقی که افتاده تعریف کردی

دخالتی من ندیدم تو تعریف هاتون

خانه شماره 12 میدان گریمولد
اینجا فقط فاز به من چه، به تو چه برداشتندقیقا برای منم عجیب بودبعدم شما اتفاقی که افتاده تعریف کردید ...

چی بگم والا اینجا فقط مدافع عروس ضد خانواده شوهر و بقول شما چیزی بگی هم متهم میشی 

کم پیش میاد ادم با درک فهم بیاد بفهمه منظورت چیه یا منطقی باهات برخورد شه😁

برای احد الناسی دلسوزی نکن

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

مرده باید این رفتنو به ف.ال نیک بگیره

شوهرمم همینو میگه ولی خب چیکار کنه بیچاره ازش بچه داره و ظاهرا خانمشو هم دوس داره

خانمه چهره زیبایی داره من حدس میزنم تحت تاثیر دوستاشه میخواد جدا شه ک مجردی زندگی کنه ولی اینجور زندگی ک همش ب دور دور بگذره تهش پشیمونیه اخه الان ی پسره ۷ ساله داره بچه بیچاره الان باید اموزش ببینه ....

برای احد الناسی دلسوزی نکن

میدونی من خودم چون ۲ تا سقط داشتم 

میگم خدایا تو ب یکی خیلی راحت بچه میدی ولی قدر نمیدونه ولی ب یکی ک فکر میکنه میتونه مادرخوبی باشه تو حسرت میذاریش

منم دلم برا بچه سوخت. سن مدرسه باید سر شب بخوابه ک صبح بتونه مدرسه باشه بعدم رفاقت به نظرم باید جوری ...

یکی از دوستاش چن وقت پیش با گلوله کشته شد

گفت ک ب نامزدش خیانت کرده نامزدش اومده با گلوله کشتش

جوری ک از تعریفاش برمیومد رفیقاشم ادمای درستی نیستن

از بس هی میگید به تو چه به من چه سرت تو زندگیت باشه اینطوری جامعمون به گوه کشیده شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دوستان اسی فقط اینجا مطرحش کرده نرفته بخود خانمه بگه من از اونایی که به اسی میگن بتوچه بهمون اندازه کاراون خانم تعجب میکنم!یعنی کار اینجور خانما برای شماجای تعجب نداره؟!!!یکی بیاد درمورد یه آقایی تعریف کنه که رفیق بازه اصلابه خانمش اهمیت نمیده به زندگی و بچش اهمیت نمیده دقیقا همین نظرات دارین!!!

متاسفانه این سبک زندگی زیادشده اونم بخاطر بی مسئولیتی و ولنگاری که باب شده...