2777
2789
عنوان

خانم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 44 پست
فدات عجیب نیست ک ی مادر تا دیر وقت بخاطر خوش گذرونی خودش بچش برو ببره با خودش اونا ی ی سری ادم ک صدا ...

آره خب اگه باعث آزار بقیه میشن قبول دارم من فک کردم اسی ناراحته به خاطر دور همی این خانم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز با خودت تکرار کن: زندگی دیگران به خودشون مربوطه

زندگی دیگران بمن مربوط نیست ولی خب قضیه مستاجر جداست چون بخاطر کرایه خونه و ی سری مسائل اینجوری مجبوری باهاش در ارتباط هم باشی بعدشم من دخالتی نکردم فقط حرفم اینه ی زن وقتی مادر میشه باید بخاطر بچش بخاطر اموزش و تربیت بچه ی سری چیزا رو کمتر کنه 

وگرنه زندگی خودشه من فقط برام عجیب بود رفتارش بعنوان ی مادر

وگرنه بنده خودم این چیزی ک فرمودین رو کاملا متوجه هستم دوست عزیز

ن چون خودم بچه ندارم بچش میگم گناه داره شوهرم میگه این بچه تباه میشه اخه الان موقع مدرسه رفتن بچشه و ...

آها پس من ازت عذر خواهی میکنم فک کردم به خاطر دور همیاش ناراحتی ببخشید اگه ازم ناراحت شدی

آره خب اگه باعث آزار بقیه میشن قبول دارم من فک کردم اسی ناراحته به خاطر دور همی این خانم

بنده خودم اسی هستم😄دور همی ک بخاطرش زندگیت رو تعطیل کنی چ ناراحتی برا من داره 

بنده خودم اسی هستم😄دور همی ک بخاطرش زندگیت رو تعطیل کنی چ ناراحتی برا من داره

حواسم نبود فک کردم یه کاربر دیگه ریپلای کرده چون به اسم کاربرا دقت نمیکنم عزیز جان

من دلم برا بچه میسوزه اخه بچه بی تقصیره

دایه ی دلسوزتر از مادر؟ هر کسی سبک زندگی مخصوص خودش رو داره. دوس داره این طور زندگی کنه.به کسی ربطی نداره مخصوصا همسایه

در مورد سر وصدا تو راهرو حق با شماست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آها پس من ازت عذر خواهی میکنم فک کردم به خاطر دور همیاش ناراحتی ببخشید اگه ازم ناراحت شدی

ن بابا دور همیاش بمن چه اخه دور همی بنظرم باید سالم باشه

اینا ی وقتایی پارتی میگیرن ما ک طبقه پایین هستیم اذیت میشیم ولی باز چیزی نمیگیم میگم حالا خودشون یکم دیگه آروم میشن😁 وگرنه کلا ادمایی نیستن ک بخوان مراعات کنن اوج ناراحتی ما اینجور مواقع اینه ب شوهره شوهرم پیام بده سروصدا زیاده میشه کمترش کنید

دایه ی دلسوزتر از مادر؟ هر کسی سبک زندگی مخصوص خودش رو داره. دوس داره این طور زندگی کنه.به کسی ربطی ...

من نظرمو گفتم عزیزم

همین شما ها در مورد بچه های کار خودتون هزار جور نظر میدین پدر مادرا و جامعه رو مسئول میدونید حالا من نظرمو گفتم اینطور برخورد میکنید

ن بابا دور همیاش بمن چه اخه دور همی بنظرم باید سالم باشهاینا ی وقتایی پارتی میگیرن ما ک طبقه پایین ه ...

متاسفانه گاهی اوقات کاری نمیشه کرد از این همسایه ها همه جا هست 

من نظرمو گفتم عزیزمهمین شما ها در مورد بچه های کار خودتون هزار جور نظر میدین پدر مادرا و جامعه رو مس ...

ما هم نظرمونو گفتیم. دعوا نداریم که

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
قسمت معنی نداره پدر مادر خواستن ک اون بچه باشه پس مسئولن در برابرش شوهرش زنگ زده میگه من زنمو دوس د ...

قسمت معنی نداره؟ همینکه مادرش یه زن بی مسئولیته قسمت ناگوار این بچه نیست؟ بچه خودش انتخاب نکرده که... بله نگهداری و تربیت درست فرزند، وظیفه ی هر پدر و مادریه 

از شمای نوعی چه کاری ساخته هست؟ شرایطشو مگه داری که زنه رو به راه راست هدایت کنی؟